2017. október 9., hétfő 09:01

„Csak három kérdés.” Ezt az üzenetet kapom szombat délben, a Karlovy Vary-i fesztivál sajtótitkárától a délután háromra ígért Uma Thurman-interjú előtt.

2017. október 5., csütörtök 22:07

„Csak három kérdés.” Ezt az üzenetet kapom szombat délben, a Karlovy Vary-i fesztivál sajtótitkárától a délután háromra ígért Uma Thurman-interjú előtt. Kettőkor újabb üzenet jön. „A színésznő nem óhajt interjúzni senkivel.” Vagyis felejtsem el. Négykor fordul a kocka. Mégis lehet valami.

2017. október 4., szerda 13:55

Nincs rajta semmi különös. Nem is akarja, hogy legyen. De ha kamera elé áll, mágnesként vonzza a tekinteteket.

2017. szeptember 28., csütörtök 23:38

Nincs még egy ilyen „észrevétlen” világsztárja Ausztráliának, mint ő. Gondoljunk csak Mel Gibsonra vagy Hugh Jackmanre! Egyikük sem tudna beleolvadni az utca népébe. Geoffrey Rush arca viszont olyannyira hétköznapi, hogy sokszor felismerhetetlen. Nincs rajta semmi különös. Nem is akarja, hogy legyen.

2017. szeptember 20., szerda 10:42

Interjú Csiby Gergellyel

2017. szeptember 15., péntek 19:59

Nincs nála finomabb ízlésű, magára többet adó, jobban figyelő tagja a Pál utcai fiúk csapatának. Dr. Richter Ernő köz- és váltóügyvéd fia ő, aki okmánybélyegeket lop az egyletnek. A gittegyletnek. Az apjától. Később visszalopja a bélyegeket, csak az apja rajtakapja, és a nyaka közé sóz egyet.

2017. szeptember 11., hétfő 14:08

Hárman ültünk a kocsiban. Ő a hátsó ülésen, egyedül, kényelmesen, én elöl, a vezető mellett. Budai, Bem rakparti lakása előtt szállt be, meglehetősen felfokozott érzelmi állapotban. Pozsonyba hoztuk Psota Irént, közönségtalálkozóra.

2017. szeptember 8., péntek 08:00

Hogy a komáromi Rómeó és Júliában Capuletné szerepének jóval nagyobb a súlya, az egyértelműen Losonczi Kata érdeme

2017. szeptember 8., péntek 00:20

Hogy a komáromi Rómeó és Júliában Capuletné szerepének jóval nagyobb a súlya, az egyértelműen Losonczi Kata érdeme. Nincs tolongás Capuletnéért egyetlen színház kapujában sem. Nincs színésznő, aki ezért a feladatért reszketne. Talán, mert Shakespeare sem bánik vele bőkezűen.

2017. szeptember 1., péntek 00:01

Nem kis eleganciával játssza Tóth Károly a komáromi Naftalinban Laboda Péter szerepét. Előkelőségét, finom ízlését, választékos modorát szekrénybe zárva is megőrzi. Szellemességét nem kellett betanulnia. Ez a fiatal színész sajátja. De alakíthat dzsentrit, budai úri fiút, aranyifjút, jól fésült vagányt is – mindez nagyon is illik az egyéniségéhez.

Oldalak