2017. augusztus 26., szombat 12:03
Ez egy olyan nyár volt, hogy még az uborkaszezont is érdemes összefoglalni. 
2017. augusztus 7., hétfő 16:47

Minden nő, ami az elvárásaink növekedésével függ össze, miért éppen ez ne nőne. Keresd a nőt! 

2017. augusztus 3., csütörtök 23:48

Minden nő, ami az elvárásaink növekedésével függ össze, miért éppen ez ne nőne. Keresd a nőt! A nő is nő, de valahogy nem boldogabb. A napokban egy kiragadott Szabó Magda-idézettel bombázott a háló: A nő erős, bátor, és ha felismeri a maga küldetését, mindenre képes és alkalmas.

2016. november 24., csütörtök 22:14

Nagyon sajnálom, kedves olvasó, hogy igazam volt, amikor egy éve e lap hasábjain megjósoltam, hogy Donald Trump lesz az USA következő elnöke. Nem szoktam gyakran sajnálkozni, amikor igazam van, inkább örülni szoktam, de most nem tudok.

2013. június 21., péntek 12:00

A mai fiatalok közül sokan úgy válnak idegengyűlölővé, hogy az ellenszenv magvait az interneten elterjedt hozzászólások szórják el bennük Otthon soha egy rossz szót sem hallottak a cigányokról, magyarokról, melegekről, zsidókról – sajnos, a sor hosszan folytatható. Mivel kritikátlanul, a szélesebb összefüggések ismerete nélkül elfogadnak mindent, amivel a neten találkoznak, egyszer csak maguk is kezdik úgy látni, hogy minden baj okozói azok, akik másként élnek, mint a többség.

2009. május 14., csütörtök 11:54
Názáret |

"A gyűlölet és az előítéletek pusztító hatalmának" elutasítására szólított fel csütörtökön Názáretben bemutatott miséjén XVI. Benedek pápa. A Kedumim hegyén épített amfiteátrumban tartott szabadtéri misén az izraeli rendőrség szerint több mint 40 ezer, a világ minden tájáról odasereglett hívő vett részt. A tömeg "Viva al-Baba" felkiáltással üdvözölte az egyházi vezetőt.

2009. május 9., szombat 19:33
Budapest |

A kirekesztés és a gyűlölet elleni tiltakozást szervez jövő hét végére a Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom; erről a szervezetek közleményben tájékoztatták szombaton az MTI-t.

2008. szeptember 20., szombat 11:37
Pozsony |

Vulgáritást, nacionalizmust, összeférhetetlenséget, gyűlöletet és - sajnos - antiszemitizmust visz a társadalom életébe a jelenlegi kormánygarnitúra - jelentette ki Mikuláš Dzurinda, az SDKÚ-DS elnöke a pártja szombati programkonferenciáján tartott nyitóbeszédében.