Vasárnapi Asztal
Az őszi szezon egyik legkarakteresebb ízélményét a gombák kínálják. Persze, gombás fogásokat bármikor fogyaszthatunk, de a hűvösödő időben komolyan felértékelődnek a jellegzetes ízű és illatú, sűrű levesek, egészen más kategóriába emelkednek gombával megbolondított raguk, rizottók. Főleg akkor, ha valamilyen izgalmas fajtához sikerül hozzájutnunk.
Itthon
Valószínűleg a valaha volt legjobb Dzsessznapok zajlanak majd idén – így hirdetik páran a zenei seregszemlét a legnépszerűbb közösségi portálon. Ez talán túlzás, de az előjelek kedvezőek. 
Tini
Használt notebook vásárlásakor nem árt résen lenni. Ha igazán jó döntést akarsz hozni, figyelj oda az eladó óvatlanul elejtett szavaira. Eláruljuk, mi mindenre érdemes. 
Itthon
Főzni az tud, aki szeret, és aki szeret, az tud is. Ezt a következtetést vontam le a Nagy Zsófiával folytatott beszélgetésből, na meg abból, mennyire finom volt az a szilvalekvárral töltött fahéjas fánk, amit nekünk sütött. De nem csak a süteménye volt nagyon élvezetes, hanem az is, ahogy a sütésről, főzésről beszélt.
Életmód
Jó volt ülni a nagyinál, enni a sütijét, és nézni, ahogy kérges kezével elrendezi a tálat az asztalon, közben hallgatni a történeteit.
Vasárnapi Asztal
Ha ősz, akkor gomba, ha gomba, akkor leves. Ha pedig őszi gombaleves, akkor krumpligombóccal!