A papírmozaikos határidőnapló belső oldalai

Innen töltheted le az Új Szó Hobbi mellékletében megjelent papírmozaikos határidőnapló oldalait.

Vida Nikoletta felvétele

A határidőnaplóhoz használt lapok elkészítéséhez egyszerű irodai papírt is használhatsz. A natúr hatás elérésének érdekében azonban a vázlattömb lapjai lehetnek segítségedre. Ha módodban áll használhatsz újrahasznosított papírt is, így a naplód garantáltan környezetbarát lesz.

A papírválasztás után nincs más dolgod, mint minden egyes lapra kinyomtatni az alábbi, előre elkészített univerzális naptárat.

 

Tipp: Készíts néhány próbanyomatot, mielőtt belevágnál a sűrűjébe, hiszen különösképp a duplaoldalak nyomtatásánál érhet kellemetlen meglepetés. Ügyelj arra, hogy ne tolódjon el a nyomtatnivaló jobbra vagy balra a lap másik oldalán! Hogy ezt a problémát kiküszöböld, előbb nézd át a nyomdád beállításait és funkcióit!

Összesen tizenkét lapra lesz szükséged. Az elsőre a bevezető- és zárólap kerül, a maradék tizenegyre pedig duplaoldalasan a naptár táblázata hetekre lebontva. Így összesen 43 hét + egy ráadás kerül a naplódba, melyet szeptembertől júniusig tudsz vezetni. Nyomtatás végeztével minden lapot egyenként, gondosan hajts félbe, és kinyitva sorakoztass egymásra!

Vida Nikoletta

(A naplókészítés teljes menetét megtalálod az Új Szó augusztus 9-i számának Hobbi mellékletében)