Már kapható a Vasárnap legújabb száma!

TOVÁBBRA IS változatos témák:

A tartalma minden szlovákiai magyar családot érint, kiszolgál

 

* Taní-tani vagy Tanulni, tanulni, tanulni?

* Szotyolázóban 5 rendkívül fajin kávézó a térségben

* Téma: Mire vitték a magyar iskolával a Vasárnap elsősei? 1993/94-ben mintegy háromezer magyar elsőst mutatott be a Vasárnap. Most Vrabec Mária megkereste őket!

* Sorsok: Kievickélnek a pokolból? Ida öt fiával tragédiák sorozatát éli

* Miért volt a 180 éve született Andrássy Dénesné Hablawetz Franciska rejtőzködő grófné, miközben férjével a grófi vagyon jelentős részét támogatásra szorulóknak osztották szét, és járt-e egyáltalán Rozsnyón?

* Sztárunk Cserhalmi György. Nagyon nehéz három év áll mögötte. Elveszítette édesanyját, feleségét, miközben maga is három műtéten esett át. Hogy van most?

* Búcsú Jókai Tibortól

* Vendégségben egy igazi kávészakértőnél. Michal Šturc beutazta a világot, Európától Amerikán át Új-Zélandig 50 országban fordult meg, hogy mindent megtudjon a kávéról, amit csak lehet, és most velünk is megosztja

* A magyar utazók közül Veres István most azt a Molnár Máriát mutatja be, aki hittérítő volt a kannibálok közt, segített a galíciai fronton, segített Győrben, végül japán katonák végezték ki

* Világ: A vietnámi kultúrsokk

* Vasárnapi asztalon reteklevél-krémleves, csirkés-gombás tál, zöldséges-besameles rakott karaj, gombás kosárka, elefántkönnycsepp keksz

* Újságoló a Médiasztárról

* Zöld szalagokban a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola

* Huncutka trambulinozik. Közli A hét rajzát, Művészkedő barátai munkáit, a szokásos rejtvényt, s persze elárulja azt is, Ki a nyerő!

* Kopertában: Nomád olimpiai bajnok, Pénz beszél, kutya ugat, Kiskirályság, Ad Szomorú esküvő, Szenvedélybetegek intézete, Az elveszett örökségünk, Kedves Vasárnap!

* Lelki fröccs: Mikor jó az eltántoríthatatlanság?

* Keresztrejtvény, Olvasóink SMS- és apróhirdetései, tv-műsor április 27-ig

* Félpercesek. Humoros rovat a Vasárnapban

* Mit jósolnak a csillagok április 27-ig?

 

JÓ LAPOT KÍNÁLUNK!