És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

Az ikrek a fantáziájával szerezhet pénzt. A skorpió ne féltékenykedjen már annyit. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha üzletről van szó, képes mindent bevetni, még vonzerejét is, ha hasznot remélhet általa. Abban, hogy a pénz fontos az életben, senki nem kételkedik, de nem okvetlen a szerelmi csalódások gyógyszereként.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Jó tulajdonságainak egyike, ha óvatossága és higgadtsága ellenére is bajba kerülne, remekül ki tudja húzni magát a csávából. Partnerének nincs oka panaszra, mert kevés ilyen megbízható ember van, mint ön!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Kis fantáziával új anyagi forrásokra lelhet ebben az időszakban. Örüljön neki és használja ki a lehetőséget, hogy olyan emberekkel van kapcsolata, akik anyagilag tudják támogatni terveit, elképzeléseit. Lehetőleg ne reszkírozzon!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Nem kellene állandóan azon dolgoznia, hogy különlegesnek látsszon, és magára vonja mások figyelmét. Ilyen trükközések nélkül is észre fogják venni szakképzettségét, amivel sikerül teljesen lenyűgöznie üzletfeleit.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ha munkatársai megtudják viszonyát kollégájával, elképzelni sem tudja, mit kell majd eltűrnie tőlük, ha újdonsült szerelme szakít önnel. S hogy ez így lesz, azt önön kívül mindenki más tudja. Megtörténhet az is, hogy fel kell mondania.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Amennyiben most hajlandó többet dolgozni, túlórázni, ha szükséges, akkor hamarosan komoly ajánlatot kaphat sokkal kedvezőbb egzisztenciával. Ne gondolkozzon, hanem ragadja meg a kínálkozó lehetőséget!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Valaki hamarosan szinte nélkülözhetetlenné válhat az életében, főleg, ha külföldi az illető. Vésse jól a fejébe és ne feledje, egy kedves munkatársára mindig mindenben számíthat, főleg az apró részletek kidolgozásánál.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

A féltékenykedés helyett inkább több időt tölthetne kedvesével. Próbáljon közös programokat szervezni és egy kis romantika sem ártana a kapcsolatuknak. El fog csodálkozni, hogy kedvese milyen nagyra értékeli igyekezetét.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Eseménydús időszakra számíthat. S hogy mennyit sikerül élvezni az egészből, az csakis önön múlik. Vagyis, mennyire tud lazítani, mennyire tudja kivenni részét a szórakozásból. Próbálja meg a legtöbbet kihozni az egészből!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Amennyiben párkapcsolatával problémái vannak, azt jobb, ha mielőbb rendezik, mivel azt csakis együtt menthetik meg, ha egyáltalán ezt szeretnék. Munkahelyén nincs lazítás, sőt szabadságról is csak álmodozhat, mert komoly változásokra van kilátás. Elképzelhető, hogy ön is az új főnökjelöltek között van!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Ismert szakemberként lehetősége lesz átadni tudását másoknak, vagyis igyekezzen fiatal munkatársai közül kinevelni utódját, akire a későbbiekben is büszke lehet. Ha sikerül, nagyobb elismerést nem is kívánhatna magának!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Főnöke megpróbál kikezdeni önnel, de ne vegye fel a kesztyűt. Nemcsak azért, mert családja van, hanem elsősorban azért, mert fontosak önnek a szerettei és nem hajlandó egy kaland miatt felrúgni az egész eddigi életét.