Sztárunk a VASÁRNAPBAN Karolína Kurková

Fekete tüllben pompázott Cannes vörös szőnyegén, tűzpiros selyemben Karlovy Vary fesztiválpalotájában. Ő volt a tavalyi nyitógála gólyalábú szőkesége.

Zuzana Mináčová fotója

A világ egyik leghíresebb topmodellje: Karolína Kurková. Épphogy csak feltűnt, már ölelte is egy másik szőke: Uma Thurman, a Kill Bill vadító amazonja. Modellként kezdte ő is, csak aztán hollywoodi színésznőként ért fel a csúcsra. Cseh pályatársnője most az ő babérjaira tör.

Karolína Kurková, napjaink legtöbbet fotózott cseh szupermodellje tizenhat éves děčíni lány volt, amikor először fényképezték az Elle címlapjára. Ma, harminchárom esztendősen, amikor neve már a hollywoodi sztárok járdáján díszeleg, az amerikai People magazin felmérése szerint a világ száz legszebb emberének egyike. Mindent elért, amit egy topmodell elérhet. Többet, mint nem kevésbé híres, ugyancsak cseh pályatársa, Eva Herzigová.

Milyen karriert futott be? Milyen lehetőségei vannak? Milyen a kapcsolata Uma Thurmannel? Milyen gyerek volt? Milyen volt az első fotózás? Mi mindent köszönhet gyerekkori barátnőjének? Mi mindennel kellett megküzdenie? Milyen az élete most? Milyen anya? Hogyan él a családja? Honnan meríti az energiát?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!