És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A kos és a szűz óvatosan közlekedjen ma. A skorpió elismerést kaphat. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nagyon elővigyázatosnak és megfontoltnak kell lennie a közlekedésben, mivel csak így kerülheti el a balesetet. Mindig arra figyeljen, amit éppen csinál, és ne kalandozzon el a figyelme! Például eszébe se jusson vezetés közben telefonálni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Tudnia kell, hogy az élet szinte minden területén vannak kellemes és kevésbé kellemes helyzetek. Az ön feladata az, hogy kiszűrje a kellemetlen és kínos dolgokat, mert csak így lehet maradéktalanul boldog és sikeres.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Hamarosan rá fog jönni, hogy munkatársainak nem önnel, hanem a főnökkel van bajuk. Lehetőleg ne avatkozzon a kialakult helyzetbe, mert a végén ön lesz a bűnbak! Hagyja, oldják meg egyedül a problémájukat!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Sikerül egyre jobb anyagi helyzetbe kerülnie, s az élete is egyszerűbbé válhat. Nem kell fizetéstől fizetésig élnie, bár ez nem jelenti azt, hogy szórhatja a pénzt. Meg kell találnia az arany középutat!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Nem mindenkinek sikerül olyan lazán kezelnie a nehéz és bizonyos szempontból kínos élethelyzeteket, mint önnek. De csak azért, mert élete során számtalan kellemetlen esettel volt kénytelen szembesülni!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Ha kénytelen a közlekedés részesének lenni vagy sportolni, akkor legyen óvatos. A kapkodás és a hanyagság komoly veszélyforrást jelent. Kollégáival igyekezzen mielőbb megbékélni, mert hosszú távon a „haragszomrádnak” nem lesz jó vége!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ne szórja könnyelműen a pénzt, próbáljon takarékosabban élni, nehogy hitelre legyen szüksége. Ugyanis könnyen megkaphatja azt, de nehezen szabadul majd meg tőle! Szedje össze magát és élvezheti a bőséget, ha nem viszi túlzásba!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Komoly elismerésben lehet része munkahelyén, amit a vezetőség igyekszik pluszpénzzel is honorálni. Örüljön a megbecsülésnek és legyen büszke magára! Most érzi csak igazán, hogy végre elismerik és értékelik a munkáját.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Jó hangulatban és elégedetten indul a 2018-as esztendőbe. Jól alakulnak a dolgai, nincs oka panaszra. Munkahelyén dicsérik, családon belül a hangulat kifogástalan, sőt mintaszerű. Úgy érzi, álmodik, s fél, hogy felébred!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Párkapcsolatában elkerülhetetlen változásokra kénytelen felkészülni, amelyeket őszintén, de nem rosszindulatúan kellene értékelnie. Próbáljon közös nevezőre jutni kedvesével és közös megegyezéssel szakítani, ha úgy érzik, nincs esély a békülésre. Legalább szép emlékként gondoljanak egymásra!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Egy váratlan ugyanakkor fontos utazás vár önre. Semmi esetre se hagyja ki! Ez olyan ritka lehetőség, amely nem gyakran adódik az ember életében. Nemcsak rengeteg élménnyel gazdagodva, de számos új és hasznos ismerettel térhet haza!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Az év elején elsősorban a karrierépítésre kellene összpontosítania, mivel számos fontos megmérettetés vár önre, amelyeken jól kell teljesítenie, ha feljebb szeretne jutni a ranglétrán. Itt és most kell bizonyítania tehetségét, szakmai rátermettségét.