És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

Az oroszlán ne most betegedjen le, mert lemarad. A halak külföldi ajánlatot kaphat. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Jól érzi magát a bőrében, csak akkor érzi magát kínosan, amikor kedvese feleslegesen okoskodik. Ön is tudja, hogy fontos a precizitás, az igényesség munkája során, s ezzel nincs baj, de nem kell a másik idegeire menni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Csendben tegye a dolgát! A fontos dolgokat már előkészítette az ünnepekre, s el is végezte. Dicséretet ne várjon érte! A jutalma az öröm, a mosoly lesz, amit szerettei arcán lát az ünnepek alatt!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Amennyiben még nem sikerült biztosítani az ünnepekhez nélkülözhetetlen ajándékokat és maradéktalanul előkészíteni mindent a jó hangulathoz, kellemes légkörhöz, akkor gyorsan lásson munkához!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Mindenki már a napokat számolja, míg ön még mindig dolgozik, mivel kénytelen egyszerre két területen, munkahelyén és otthon is helytállni. De mivel képes a nyugalmát megőrizni, így ez önnek nem okoz nagy kihívást!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Igyekezzen minden reggel tudatosítani magában, hogy kellő kitartással és tudással rendelkezik ahhoz, hogy az önre váró feladatokat sikeresen meg tudja oldani! Vigyázzon az egészségére! Ha lebetegszik, túl sok lenne a bepótolnivalója!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Az ünnepek alatt lesz ideje elgondolkodni és egyeztetni szeretteivel a lakásfelújítás munkálatait. Bízik benne, hogy nemcsak családjára, de barátaira is számíthat! Fontos, hogy pontos „forgatókönyv” álljon a rendelkezésükre!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Kaphat néhány felkérést, állásajánlatot. Viszont nem kell túlzásba esni. Kénytelen lesz valamilyen elv szerint dönteni, szelektálni. Viszont nem a magánélete és a pihenés rovására kellene kiépítenie a karrierjét!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Túlköltekezett, ezért egy ideig kénytelen lesz néhány felesleges, ugyanakkor költséges dologról lemondani. Jobb, ha önként teszi, és nem kényszerből. Mindaddig kell megtennie, míg nem csinál még nagyobb adósságot!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Néhány lakásdekorációval kapcsolatban tanácstalan és késésben van. Emiatt nem kellene aggódnia! Kérje meg egyik családtagját, segítsen önnek! Végül is mindenkinek az az érdeke, hogy a karácsony ünnepi hangulatban és környezetben teljen!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Amennyiben még gond merült fel az ünnepekkel kapcsolatban, akkor kérjen tanácsot szakembertől, vagy várjon türelemmel. Előbb vagy utóbb egyedül is meg tudja oldani. Csak az a kérdés, maradt-e annyi ideje, hogy várakozzon még vagy okosabb lenne mielőbb segítséget kérni. Ezt önnek kell eldöntenie!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Vigyázzon nagyon magára, nehogy épp az ünnepek előtt erőltesse meg magát, esetleg megsérüljön! Semmi sem ér annyit, hogy lerobbanjon miatta! Főleg nem az ünnepek előtt. Szerettei nem díjaznák, ha az ünnepeket ágyban kellene töltenie!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Egy utolsó választási lehetőséget kaphat a sorstól – külföldi utazás vagy munka, tanulmányút. Mivel egyszerre csak egy lovat ülhet meg, így kénytelen dönteni. Célszerűbb lenne azt választania, amiben igazán jó, s nem kell megváltoznia!