És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A rák ne vállaljon új feladatot ünnepek előtt. A bak mozduljon ki végre.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Úgy érzi, felkészült az ünnepekre és minden a tervei szerint halad, s már nem érheti meglepetés. Attól, hogy eltervezte, még változhat a helyzet, mivel a sors közbeszólhat. Okosabb, ha készít egy B tervet!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Szeretne belevágni valami új dologba, amihez partnert keres. Az ünnepek alatt lesz ideje elgondolkodni azon, hogy az ismerősei, barátai között akad-e olyan személy, akiben teljes mértékben megbízhat!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Most már lazíthatna, mert amit eddig tett, az komoly hatással lehet a környezetére is, ezért itt az ideje, hogy lassítson a tempóján és ésszerűen kezdjen gondolkodni. Ellenkező esetben semmi jót nem szül a nagy hajtás!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Amennyiben sikerült az előző feladatát maradéktalanul teljesítenie, akkor már az ünnepek előtt nem kellene újat vállalnia, mert ez is sok energiát kivett önből. Inkább pihenje ki magát és gyűjtsön erőt a következő megbízásokra!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Munkahelyén nagyvonalakban már sikerült mindent lezárnia, és máris sokkal jobban érzi magát a bőrében és másképp látja a világot is. Remélhetőleg nem jön közbe semmi, hogy ez a fantasztikus érzés elkísérhesse az ünnepek alatt is.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

El van bizonytalanodva, óvatos, s állandóan attól fél, mikor esik hasra. Sürgősen változtatnia kell a hozzáállásán, mivel ilyen szemlélettel elfelejti élvezni mindazt, ami körülveszi, úgy az élményeket, mind az impulzusokat, melyek útközben érik!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ha mindent megtett a siker érdekében, ennek ellenére teherként nehezedik önre az új megbízás, okosabb, ha nem vállalja! Mondjon nemet és adja vissza, mielőtt még túlságosan belefolyna és nehezebb lenne kihátrálni az egészből!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Még mindig a nagy változáson jár az esze, azon gondolkodik, hogyan tudna valami szépet, maradandót alkotni. Az is elképzelhető, hogy ennek érdekében olyan dolgot lesz kénytelen bevállalni, ami nem jellemző önre!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Legalább közvetlen az ünnepek előtt foglalkozhatna mással is, nem csak a munkával. Mire rájönne mi az élet, már torkig van az egésszel és belefásult, elhalad ön mellett miden, amiből élményeket, új erőt meríthetne.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Biztonságban érzi magát saját világában, ezért nehezen szánja rá magát, hogy egyáltalán kimozduljon onnét. Fél, ha egyszer kirepül, túl magasra sikerül szállnia, viszont nagyot is eshet. Így viszont soha nem szerez új élményeket, és nem ismerhet meg új helyeket. Jobban is bízhatna magában!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Egy önhöz közel álló személynek problémái vannak, s kezd belebonyolódni a feladatába. Segítsen neki! Elképzelhető, hogy csak egy kis lendületre van szüksége, s a továbbiakat egyedül is meg tudja oldani.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Végre történik ön körül valami! Kollégái összefogtak, hogy jobb kedvre derítsék. Alig várja, hogy kalandokba, kihívásokba legyen része. Bármennyire is várja, legyen óvatos, mert testi épsége mindennél fontosabb!