És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

Mérlegéknél feszült lehet a családi hangulat. A kosnak fontos személy tűnhet el az életéből. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Készüljön fel arra, hogy egy önnek fontos személy egy időre eltűnhet az életéből. Nem végleg, de hosszú időre, s így is fájdalmas, mert kénytelen megélni a hiányát. Engedje őt el, mert ha erre képes, akkor van esélye még visszakapni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ha őszintén és minden túlzást mellőzve képes megmondani, mire vágyik, mit szeretne, akkor van esélye arra, hogy meg is kapja. Tehát elsősorban bizakodnia kell, másodsorban pedig felismerni és megragadni az adódó lehetőségeket!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Egyre gyakrabban nosztalgiázik, ami miatt nem kell aggódnia, főleg, ha néhány esetből levonja a tanulságot. Ne rágódjon a régi dolgokon, hanem lépjen tovább! Munkában észnél kell lennie, mert a helyére gyorsan találnának új személyt!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Jelentős változásokra számíthat. Mindenekelőtt a családi viszonyokban. Lehetséges, hogy valaki elköltözik, vagy odaköltözik önökhöz, de az is megtörténhet, hogy ön költözik el. Esetleg egy idős rokonnak van szüksége segítségre.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Bár igaz, hogy a pénz nem boldogít, viszont jó, ha van! Pláne most, ünnepek előtt, hogy ne kelljen garasoskodni és probléma nélkül tudjon örömet szerezni szeretteinek. Most kivételesen remek anyagi körülmények között érezheti magát!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Úgy érzi, sikerült megfognia az Isten lábát, mert szinte minden a kezére játszik. Ragadjon meg minden lehetőséget, de ha olyat hall, hogy munka nélkül is lehet sok pénzt keresni, akkor már ne csak gyanakodjon, hanem mellőzze az illetőt!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Kissé feszültté vált családon belül a hangulat. Mostanra mindenki fáradt, ideges és elviselhetetlenné vált a nyomás. Ha az ünnepekre nyugalmat szeretne, akkor beszélgessenek el őszintén egymással, mert így senkinek sem jó!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Lazítson végre és engedje szabadon kreativitását, fantáziáját! Ezt nyugodtan megteheti akár valamilyen művészetben vagy sportban. A hangsúly azon van, hogy ön élvezze! Minél több örömforrásra lel az életben, annál több energiája lesz.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Egy régebbi álláslehetőség ismét előtérbe kerülhet. Ha úgy érzi, van még benne lehetőség az ön számára, akkor ne habozzon, fogadja el. Vegye komolyan a lehetőségeket. Ha döntésképtelennek érzi magát, idősebb kollégától kérjen tanácsot!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Életének szinte valamennyi területén változásra számíthat, mindenekelőtt önmagában. Itt a remek lehetőség arra, hogy rendet rakjon magában, s hogy megbocsásson és szeresse önmagát. Tudjon örülni az elért sikereknek és legyen büszke mindenre, amit sikerült megvalósítani céljai közül.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Kissé megtorpanhatnak az eddig kedvezően alakult dolgok. Nem azért, mert rosszul csinált valamit, hanem azért, hogy minden kész legyen a továbblépésre. Gondoljon az eddigi sikereire és ismét a csúcson lehet!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Párkapcsolatában óriási, mondhatni sorsszerű változásra számíthat. Őszintén és elfogulatlanul kell értékelnie minden feladatot, amihez bármilyen köze volt kedvesének. Ne feledje! Ettől függ a boldogsága, a jövője!