És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A rák munkakedve töretlen. A vízöntő hajlamos a megfázásra.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Karácsonyig jó lenne nemcsak önnek, de párjának is, ha találna egy remek hétvégi elfoglaltságot, ahol le tudja vezetni a hétköznapok feszültségét, bosszúságait! Ugyanis csak így garantálhatja a nyugodt, békés ünnepeket!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Hagyja kibontakozni a kollégáit is, ne akarjon mindent ön csinálni vagy a saját elképzeléseit rájuk erőszakolni. Ha nyugodalmat és békességet akar, akkor úgy álljon a munkához, hogy más is hozzáférhessen!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Jobban is vigyázhatna az egészségére! Az utóbbi időben sok volt a felelőtlen eszem-iszom, ami megbosszulhatja magát! Párkapcsolata is olyan, mint a hullámvasút, egyszer fent, másszor lent. Jó lenne legalább néha komolyan elbeszélgetniük.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Munkakedve töretlen, még a nehéz feladatokat is kitartóan és időre igyekszik elvégezni. Amennyiben extra megbízásokat kap, mindenképpen fogadja el, mert rövid időn belül megtérül a befektetett munka. Ünnepekkor kerülje a balhékat!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Munkájával abszolút nem elégedett, de egy ideig még kénytelen türelmesen várni, amíg eljön az ön ideje. Ugyanis nem most fogja megtalálni a megfelelő megoldást problémájára! Ünnepek után lesz ideje csak ezzel foglalkozni és megtalálni a megoldást!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Új és kedvező lehetőségek várnak önre munkája során, de csak akkor tudja maximálisan kihasználni őket, ha felhagy az régimódi szokásaival és igyekszik egy teljesen új, más oldalról megközelíteni a dolgokat.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Néha azon a véleményen van, hogy az első benyomás nem fontos, de hamarosan rájön, hogy ez így nem igaz. Vannak helyzetek, amikor kénytelen az első megérzésre hallgatni. Meglátja, nem is olyan rossz döntés születik ilyenkor!

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Őszintén tud szeretni, s ez az oka, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolata kedvesével. Most az anyagi helyzetével ne foglalkozzon, töltsön minél több időt családjával és barátaival, a problémák majd megoldódnak, mint eddig mindig az életében.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Készüljön fel testileg-lelkileg az ünnepekre, s ha van ideje és lehetősége, öltöztesse ünnepi ruhába otthonát. A család minden bizonnyal értékelni fogja igyekezetét. Meghitt családi körben eltöltött karácsonyra számíthat!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Otthonára a rendetlenség, zűrzavar jellemző, nem pedig a csend és nyugalom. Ezen sürgősen változtatnia kellene, ha nem szeretné, hogy a karácsony is hasonló hangulatban teljen. Üljön le és beszélje meg a zűrzavar okát családjával, hallgassa meg mindenki véleményét és igyekezzen kompromisszumos megoldást találni.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Hajlamos a megfázásra, ezért a nagy készülődés közepette ideje lenne elkezdeni a vitaminpótlást, nehogy az ünnepekre megbetegedjen! Különben sem robbanhat le, mert komoly feladatai vannak szüleivel szemben.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Munkahelyi előléptetése még várat magára, de nem kell aggódnia, mert hamarosan meglesz az eredménye a sok pluszmunkának. Egyelőre pihenje ki magát, mert a rokonai nem fogják megkönnyíteni a karácsonyi pihenést!