És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

Az ikrek ne akadjon el minden apróságon. A bak jó, ha tudja, hogy munkatársai támogatják. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ne adja fel a reményt, inkább vállalja fel, hogy az életében végbemenő változások bár most hátrányosak önre nézve, de hosszabb távon kifizetődők lehetnek, és pozitív hatást gyakorolhatnak az életére.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Munkahelyén szerencsésen alakulnak a dolgok, ezért lehetősége van arra, hogy lazítson. Ne hosszú szabadságra gondoljon, csak egy hosszú hétvégére. Bár az eddigi megerőltető munka után már ezt is ajándéknak tekinti!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Nem kellene minden apróságon elakadnia és mindenbe belekötnie! Ha így folytatja, nemcsak a házassága, de baráti, munkahelyi kapcsolatai is rámehetnek állandó beszólásaira, kötözködéseire, s ezt ön sem szeretné. Szedje össze magát!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Része lehet heves vitákban, veszekedésekben, de csak abban az esetben, ha hagyja, hogy így viselkedjen önnel szemben. Kollégája irigységből megpróbálja ön ellen fordítani a többieket. Ne engedje! Beszélje meg a többiekkel a dolgot!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Szerencsésen alakulnak a dolgai, mindent meg tud beszélni az érintettekkel, csak akarnia kell. Anyagi helyzete stabil, bár lehetnek kellemetlenségei. Ennek ellenére most ne változtasson semmin és ne hallgasson senkire!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Igyekezzen pénzügyeit rendbe tartani és csekkjeit időben befizetni. Közeli hozzátartozójával pénzügyi vitája lehet, amit csak akkor tud problémamentesen és következmények nélkül lezárni, ha hisz magában és saját igazában.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Jól működő vállalkozásában kedvező változásokra számíthat, de készüljön fel arra, hogy ezek hosszú távra szólóak lesznek. Most képes mély gondolatok megértésre, melyeket saját életébe is be tud építeni és kamatoztatni. Ne hagyja ki!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Remek lehetőségei lesznek, s önnek nincs más dolga, mint figyelni az ön körül zajló eseményeket, hogy kellő mértékben élni tudjon velük. Ne figyeljen a pletykákra! Nem kell felszakítani a régi sebeket, sérelmeket!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Elég a haragból, vegye fel a kapcsolatot testvérével, mert hiába nem beszél róla, mindenki tudja a környezetében, hogy hiányzik önnek! Keressék egymást, mert mindketten tudják, hogy szükségük van egy komoly, bensőséges beszélgetésre.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Munkatársai támogatják önt, s az ő segítségükkel képes lesz megtalálni a legjobb, s mindenki számára elfogadható megoldást. Sőt, bármilyen helyzetben képes megfontoltan szemlélni az eseményeket és higgadt maradni. Az anyagiak terén is jól áll, ezért ideje lenne megvenni az ajándékokat, míg ideje és pénze is van.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Számos elfoglaltság várja családja körül, ezért mellőznie kell munkahelyét, bár önre is ráfér a pihenés, amit nem bán, mivel közelebb kerülve szeretteihez lehetősége lesz megérteni valamit, ami eddig motoszkált a fejében.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Remek lehetőségek állnak ön előtt, amelyeket mindenképpen érdemes lenne kihasználnia! Alkalma lesz szokatlan dolgokat kispekulálni, amelyeket sikerrel meg is tud valósítani, ha összeszedi magát és nem fél belevágni!