És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A bikára kihívások várnak. A szűz fogadja el más véleményét is. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Jobb, ha minden téren óvatos, és nem húz ujjat a törvénnyel. Nem szabálytalankodik vezetéskor és nem csinál semmi törvénytelen dolgot. Ellenkező esetben nemcsak anyagi következményei lehetnek a felelőtlenségének.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Komoly kihívások várnak önre. Munkahelyén félreértések és irigység miatt kerülhet nehéz helyzetbe, magánéletében pedig az eddig ki nem mondott vélt vagy valós sérelmek miatt feszültebb a kapcsolata. Még nincs késő megbeszélni a problémákat!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Szerencsés időszak áll ön előtt. Csupán kötelezettség és a kötöttség az, amit nehezen visel. Ezt már párja is megtanulta és elfogadja, ezért lehet a kapcsolatuk kiegyensúlyozott és zavartalan. Ezt kellene elérnie a munkahelyén is!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Lehetősége van számos olyan dolog megtételére, amellyel új kapcsolatokat építhet ki, s ami a későbbiekben segít önnek túllépni, továbblépni dolgokon. Az anyagiak miatt nem kell aggódnia, mivel nem szűkölködik semmiben.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Többet szeretne egyedül lenni, mint máskor. Vágyik a csendre, a nyugalomra, az édes semmittevésre. Maradjon az ágyban, vegye elő kedvenc könyvét és olvasson. Ha csak egy óra hosszat tart ez a nyugalom, már megérte!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Ne háborogjon már előre, nyugodjon bele, hogy el kell fogadnia mások véleményét is, hiába önt érintik a dolgok. Tapasztalhatta már, hogy szerettei nem akarnak önnek rosszat, csak segíteni szeretnék. Hallgasson rájuk, megéri!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Anyagiak területén nehézségekre, bonyodalmakra számíthat, de az is megtörténhet, hogy váratlan örökséghez jut. Okosabb, ha elfogadja, amit a sors nyújt önnek, mert arra valami miatt szüksége van az életében.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szeretne kilépni jelenlegi párkapcsolatából, de nem tudja hogyan! Úgy érzi, kialudt önök között az a tűz, amely régebben megvolt. Ezen csak úgy tud változtatni, ha őszintén megbeszéli kedvesével a kialakult helyzetet!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Remek alkalma lesz arra, hogy egy régi álmát megvalósíthassa. Ha ez egy vállalkozás indítása, akkor lásson munkához! Ne csak beszéljen róla, hanem cselekedjen! Szerencséjére minden adott hozzá, hogy sikeres legyen!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kétségei támadtak néhány dolog miatt, de lelkesedése segít legyőzni őket. Ha érzelmileg stabil, elkötelezett, akkor képes lesz elérni a céljait. Azért legyen körültekintő és ne szakítsa félbe a dolgait, ne adja fel menet közben és lehetőleg ne vágjon bele egyszerre több mindenbe. Pénzügyi támogatást kaphat terveihez!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szüksége lesz minden erejére és energiájára, mivel olyan feladatot kaphat, amelyet le sem tud mondani, végrehajtani pedig szinte lehetetlen. De mivel adott a biztos háttér és segítségre is számíthat, ezért a lehetetlenre is képes lehet.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ideje meghoznia egy fontos döntést, ami gyökeresen megváltoztathatja az életét, s kedvező hatásokat indíthat el. Most reálisan látja a dolgokat és befolyásolás nélkül tud határozni. Mint minden fontos döntéskor, most is a megérzéseire hallgasson!