És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A kosnak sok az elintéznivalója. A mérleg várja ki, és jóra fordulnak a dolgai. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Számos elintéznivalója van és több fontos üzleti tárgyalása. Készen érzi magát a tárgyalásokra, pedig lenne még min javítania. Hiába rugalmas és van elég energiája, de a tárgyalások előtt alaposan gondolja mát milyen tárgyalási formát választ.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Üzleti partnerei a segítségét kérhetik. Ha önnek is rendben a dolog, akkor érdemes segítenie nekik. Amennyiben a szívesség már túllépi az ön által felállított határokat, nyugodtan mondjon nemet. Üzleti titkokat ne áruljon el!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Szedje össze magát, mert ilyen szétszórtan, figyelmetlenül nem vehet részt azon a megbeszélésen, amelytől a jövője függ. Többet ér, ha valami ésszerű kifogással lemondja a találkozót! Ne feledje, önnek van sok veszítenivalója!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Legyen nagyon körültekintő, ugyanis megtörténhet, hogy elnagyolja a teendőit, vagy éppenséggel elmulaszt egy-két fontos dolgot, s partnereiben máris a megbízhatatlanság érzését keltheti, ami nem használna az üzletnek!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Saját érdekében fontos lenne, hogy legalább az ebédideje alatt ne használja a telefonját. Ennyi szabad idő még önnek is jár! Hosszú távon ugyanis nem szabad kizsákmányolnia a szervezetét, mert idővel megbosszulja magát!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Úgy érzi, az utóbbi időben nagyon összejöttek a dolgok ön körül. Ne csüggedjen! Az ön szorgalmával és szervezőképességével gyorsan túllesz az egészen. Csak türelemre, nagyobb tempóra van szüksége. Ha segítségre lenne szüksége, azt is talál.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Amennyiben érzi, hogy főnökei elismerik, megbecsülik tudását, képes még több terhet magára vállalni, viszont ha nem látják meg igyekezetét, szorgalmát, nagyon neki tud keseredni. Pedig nem kellene. Csak türelmes kivárni az ön idejét!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Az elkövetkező napokban szeretne a kapcsolataira összpontosítani, s főleg a magánéletére helyezni a hangsúlyt. A legokosabb, ha több közös és színes programot szervez szeretteivel. Így érzelmileg is teljesen feltöltődhet.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szinte már tolakodó a munkahelyén, s nem biztos, hogy ez a helyes út célja eléréséhez. Talán túl keményen szeretné meggyőzni környezetét, s maga mellé állítani, de ez így nem lesz jó. Mindenképpen próbáljon kompromisszumot kötni.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Néhány munkahelyi kapcsolatát át kellene értékelnie, ugyanis vannak, akik a háta mögött áskálódnak ön alatt. Nehéz és nem is tud az intrika ellen védekezni, sőt nem érdemes. Többet ér, ha a hivatalos teendőkön kívül nem kommunikál velük! Talán így elejét veheti a további szóbeszédnek.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkahelyén közkedvelt, kollégái szeretik. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy érdeklődően viszonyul a munkatársak nemcsak munkahelyi, de magánéleti problémáihoz is. Szívesen kérnek és kapnak öntől segítséget, de tanácsot nem osztogat!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha feszültnek, idegesnek érzi magát, akkor sokkal jobban kell ügyelnie arra, hogy ne emelje fel a hangját. Ugyanis csak így kerülheti el a nagy vitákat, veszekedéseket és a napjai is sokkal nyugodtabban telhetnek.