Sting asszonya, Trudie Styler

Könnyű volt megismerkedniük. Szomszédok voltak Londonban. Trudie Styler huszonhat éves volt akkor, Gordon Matthew Thomas Sumner huszonkilenc. Zenész és színésznő. 

Új hullámos zenekarban énekel a férfi, televíziós sorozatokban játszik a nő. Szerelem sokadik látásra. A zenész elválik első feleségétől, de akkor már együtt él új párjával, aki mára producerként és rendezőként is befutott. De a leginkább mégis arról ismert, hogy a világhírű angol bárd, Sting felesége.

Gordon Matthew Thomas Sumner ugyanis nem más, mint Sting. Második felesége, Trudie Styler nevéhez pedig olyan filmek fűződnek, mint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff, a Groteszk, a Hold és az American Honey. Rendezőként idén debütált Berlinben. Freak Show című filmjével Karlovy Vary legutóbbi fesztiválján is jelen volt, s ahogy mondta: ezen az úton sem fog megállni. A rendezést sem tudja már egyszeri kalandnak tekinteni. Pedig kényszerhelyzetben vállalkozott rá.

 

Milyen erős trauma kíséri az életét? Mikor változtak meg a dolgok? Hogyan élte meg a család, mikor 27 esztendős lányuk, aki énekesnőként apja nyomdokaiban halad, két évvel ezelőtt bejelentette: sem a nőkkel, sem a férfiakkal nem kíván azonosulni? Milyen a kapcsolatuk Sting két idősebb gyermekével? Milyen tanácsot adna azoknak a szülőknek, akik már látják, hogy szeretett csemetéjük más, mint a többi gyerkőc?

Sok mindent megtudhatnak a rokonszenves művész házaspárról, munkájukról, magánéletükről, ha elolvassák Szabó G. László Karlovy Varyban készült interjúját.