És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

Az oroszlán óvatosan ítélkezzen. A skorpió több dologgal foglalkozna egyszerre.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Sok új és sürgős megbízást kaphat főnökétől, ami miatt nem kell rá haragudnia, ugyanis mindez önért és nem ön ellen van! Szeretné, ha tökéletesen elsajátítaná az adott feladatok a menetét, mert így előbb kerülhet közelebb célja eléréséhez.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Egyre szaporodnak a teendői, amivel nincs semmi gond, ugyanis a sok munkával egyenes arányban nő a fizetése is, amire nagy szüksége lesz, főleg az ünnepek miatt. Legalább nem kell aggódnia az ajándékok miatt!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Bizonyára minden felnőtt családtag képes kiállni magáért és rendezni a dolgait. Amennyiben nem, segítse őket tanáccsal, de ne helyettük cselekedjen! Csak így tanulhatják meg, hogy az adott helyzetben legközelebb mit kell tenniük.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Túlságosan is hadilábon áll az idővel. Úgy gondolja, rengeteg ideje van még, ráér, de közben kiderül, hogy valamit nagyon elszámolt. Ne essen pánikba. A meghívott vacsoravendégek ismerik a járást, nem kell egyenként asztalhoz kísérnie őket.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Könnyű azon kollégák felett ítélkezni, akik nem tudják megvédeni magukat, mert nincsenek jelen az aktuális munkatársi összejövetelen. Főleg, ha a történetnek csak az egyik felét ismerjük. Soha ne ítélkezzen mások felett a teljes igazság ismerete nélkül!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Akár van rá oka, akár nincs, mindenesetre okosabban tenné, ha ügyelne arra, ne bántson meg másokat, mert sosem tudhatja, mikor kinek a segítségére lehet szüksége a későbbiekben. Különben sem ez a viselkedés jellemző önre!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Van az életében valami, amit régóta szeretne megcsinálni, de sosincs rá ideje, s talán már soha nem is lesz. Elgondolkodhatna azon a tényen, hogy talán éppen azért halogatja az egészet, mert nem is akarja megcsinálni.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Szeretne egyszerre több dologgal is foglalkozni, mivel érzi, eggyel képtelen lekötni a figyelmét, aminek az eredménye az unatkozás lenne. Nagy kihívás lenne, ha két haragos barátot egy asztalhoz ültetne, hadd béküljenek ki végre!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Munkahelyén olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt rosszabb lehet a helyzete, s nem látja tisztán a jövőjét. De most mindennél fontosabb, hogy megőrizze egészségét. Ha nem sikerül, ne essen kétségbe, mert jó kezekbe kerül.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Új munkahelyével kapcsolatban remek hír, hogy nem kell azonnal döntenie. Ráérsz a válasszal pár nap múlva is. Van ideje begyűjteni fontos információkat, s ezek ismeretében már könnyebb lehet a döntés, melyet hosszú távra tervez. Ne másokra hallgasson, hanem a megérzéseire, eddig még nem csalódott bennük!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Legyen óvatos, mert váratlan és kellemetlen kiadások lephetik meg. Dühkitörések helyett inkább járjon utána, mik a jogi lehetőségei annak, hogy a kialakult abszurd helyzetet megoldja! Elképzelhető, hogy kevesebbet vagy egyáltalán nem kell fizetnie.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Fantasztikus dolgok történhetnek önnel, főleg, ha bizakodva nézi a dolgokat és optimista a sikert illetően. Próbatétel elé lesz állítva, így tesztelve alkalmazkodóképességét és kitartását. Vigyázzon, mert naponta érheti meglepetés!