És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A kos a barátokra és a szerettire számíthat, ha úgy alakul. A vízöntő jobb, ha hallgat. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha problémái adódnak, szeretteire és barátaira számíthat. Ez most hatványozottan igaz, mivel nemcsak munkahelyén, de magánéletében is nehézségekkel küzd, amelyre egyelőre nem találja a megfelelő megoldást. Kérjen segítséget és megkapja!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ebben az időszakban maximálisan illik önre a mondás, mely szerint „egyszer fent, másszor lent”. Ugyanis, amikor „fent van”, anyagilag is jól áll, amit kitartásának köszönhet. Amikor viszont „lekerül”, az pazarlásának, felelőtlenségének a következménye.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ha még szingli, megismerkedhet valakivel, aki a későbbiekben nagy hatással lehet nemcsak karrierjére, de az egész életére, mivel mérhetetlen fellendüléssel kecsegteti. Vigyázzon egészségére és figyeljen jobban étkezési szokásaira!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ne akarjon mindig másoknak megfelelni! Hallgasson a megérzéseire és kövesse az álmait! Ezek az ön csillagai. Hamarosan ön mellé áll a szerencse. De csak ott és abban, ahol és amiben nem fog eltúlozni semmit. A siker titka tehát a mértékletesség!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Érzéseit, dühkitöréseit jobban is ellenőrzése alatt tarthatna, mert ha így folytatja, elveszítheti mindazt, amit ideáig sikerült összehoznia sok munka, kitartás és szorgalom árán. Nem lenne szerencsés, ha makacssága miatt mindezt elveszítene.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

A karrierjét kénytelen kis időre háttérbe szorítani, mivel szüleinek szüksége van önre. Még örül is a dolognak, mert így legalább egy kicsit közelebb kerülhetnek egymáshoz. Lesse kívánságukat és teljesítse, mielőtt ők szólnának!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Lehetősége lesz arra, hogy egy régóta húzódó ügyét végre lezárja és végleg a helyére tegyen. Ilyen lehetőség ritkán adódik az ember életében, éljen vele! Sőt, emberi kapcsolatait is górcső alá veszi és átértékeli azokat!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ez az időszak tökéletesen megfelel, hogy megálljon egy pillanatra és visszatekintsen a múltba, s lássa, honnét jön, hova jutott és eltervezze, hova akar megérkezni! Ez a nap pozitív és szerencsés dolgokat tartogat önnek.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Nem szabad csak pénzben mérni saját és mások értékét! Vannak dolgok, amelyeket nem lehet anyagiakban kifejezni, mégis értékesek. Tehát anyagi téren sem lesz oka panaszra. Büszke lehet magára, mert szinte minden az elképzelései szerint alakul.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Hamarosan egy idős embertől kaphat bölcs tanácsot, amit ajánlatos megfogadnia. Egyre jobb formában érzi magát, ugyanis minden önnek kedvez, önről szól, s ez közkedvelté és elégedetté teszi. Hamarosan megtapasztalhatja, hogy a szónak is teremtő ereje van! Mindenesetre hallgasson a megérzéseire, megéri!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Hallgasson a megérzéseire és ne szóljon bele semmibe, okosabb, ha hallgat. Most igaz a mondás, mely szerint „beszélni ezüst, hallgatni arany”. Ha tud, segítsen azoknak a munkatársainak, akik akaratuk ellenére vitába keveredtek a felettesükkel.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Néhány dologra emlékeznie kellene, ami segítségére lenne abban, hogy elinduljon a siker útján és feljusson a ranglétrán. Ebben segíthetik azon emberséges kollégái, akik jóindulattal viseltetnek ön iránt. Ne habozzon a segítségüket kérni!