És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

Az ikrek tele van energiával. Az oroszlánt érzékenyebben érinthetik a történések. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ön is látja, mennyire ráférne a lakásra egy nagytakarítás, felújítás. Még nincs elkésve, ugyanis az ünnepek előtt sikerülhet elképzelései szerint átalakítani és berendezni a lakását. Fel a fejjel! Nem aggodalmaskodnia kell, hanem cselekedni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Talán túlságosan is gyakorlatias, bár ebben a nehéz időszakban pont erre van szüksége. Kitartásával még azt is elérheti, amit szorgalmával nem sikerült. Ennek ellenére nem kell mindig mindent egyedül csinálnia. Engedjen másokat is kibontakozni!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Tele van életkedvvel, energiával, így sokkal könnyebben sikerül boldogulnia a felmerülő problémákkal. Sőt, párkapcsolatába is újra harmónia, nyugalom uralkodik. Elmondhatja, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érzi magát.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Bizonyos időközönként önnel is előfordul, hogy egy-egy remek ötlete miatt izgalomba jön és teljesen megfeledkezik a külvilágról, mivel minden energiáját és figyelmét igyekszik az elképzelés megvalósítására összpontosítani.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Bizonyos dolgok sokkal érzékenyebben érinthetik, mint máskor, ezért legyen óvatos és türelmes. Most inkább egy jó masszázsra van szüksége, ahol tökéletesen ellazulhat. Ezt egy hétvégi wellnessen kedvesével együtt meg is tehetnék!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Nem kellene mindjárt kétségbeesnie amiatt, hogy most éppen nem tökéletes a párkapcsolata. Minden bizonnyal ez is csak egy átmeneti állapot, amit hamarosan sikerül megbeszélniük. De ha ismét ön volt a hibás, akkor mielőbb kérjen bocsánatot!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ne akarja kisajátítani a párját. Mindkettőjüknek szüksége van kikapcsolódásra, társaságra. Menjenek el vacsorázni, vagy hívja meg a barátaikat és igyekezzen a kedvükbe járni. Remek estének nézhetnek elébe, ha valamennyien megpróbálnak lazítani!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ez egy remek időszak fontos döntések meghozatalára. Amennyiben szerepel ilyen döntés meghozatala a napi programjában, tegye meg. Jobb időpontot úgysem választhatna! Használja ki a helyzetet, amíg módjában áll!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Jót tenne önnek egy remek kis séta a természetben. Ettől nemcsak feltöltődhet energiával, de ha egyedül megy végig ezen az úton, akkor jobban megértheti magát. Ez az egyetlen módja, hogy rendezni tudja gondolatait és megtalálja önmagát!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ha úgy látja, főnökének szüksége van segítségre, mert a problémát gyorsan, diszkréten és határozottan kell orvosolni, ne habozzon! Ajánlja fel a segítségét, s biztos lehet abban, hogy főnöke ezt a szívességet nem felejti el és nem marad az adósa. Napját moziban fejezhetné be egy remek film megnézésével!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Tisztában van saját értékeivel, így azt is tudja, hogy ön sem tökéletes. Éppen ezért nem szabadna túl nagy igényeket támasztania partnerével szemben. Szálljon magába és be fogja látni, hogy nem érdemes kicsinyes dolgok miatt veszekedni!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Érzékszervei érzékenyebbé válnak, szinte minden porcikájában érezni fogja, főleg, ha kemény és fontos döntést kell meghoznia. Kivételesen hallgatnia kellene a megérzéseire, mert hatványozott erővel igyekeznek segíteni önnek, s eddig még nem hagyták cserben!