És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

Az oroszlán figyeljen a viselkedésére. A vízöntő frissítse fel nyelvtudását.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Mivel számos elintéznivaló, megbeszélés vár önre, okosan teszi, ha feljegyzi a határidőnaplójába valamennyit, nehogy megfeledkezzen róluk, ugyanis néhány találkozó létfontosságú nemcsak magánélete, de vállalkozása miatt is.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nem kellene meggondolatlan döntéseket hoznia. Még akkor van lehetőség a változatásra, ha már kész a terve a munka elvégzésére vagy a tárgyalás menetére. A lényeg, hogy bármilyen helyzetben jó és megfontolt döntést hozzon!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Igyekezzen pozitívan gondolkodni és kollégáit, barátait is jobb kedvre deríteni. Most szinte bármi sikerülhet önnek. Ezért, ha egy hosszú távú projekten gondolkodik, akkor most van itt az ideje, hogy belekezdjen!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Sokkal nyitottabb is lehetne barátaival, munkatársaival szemben. Ne féljen elmondani a saját véleményét, még akkor se, ha esetleg nem egyezik a többségével. Mindenki meg fogja érteni, elvégre nem vagyunk egyformák!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Tudatosítania kéne, milyen környezet veszi körül, és annak megfelelően kellene viselkednie. Főleg, ha nem kíván ellenségeket szerezni magának és szeretné elkerülni, hogy barátai, ismerősei rossz véleménnyel legyenek önről.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mindenkinek, még önnek is vannak rossz időszakai, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte, de emiatt nem szabad elkeserednie. Jobb, ha a pozitív dolgokra összpontosít és a problémák hamarébb megoldódhatnak.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Régóta szingli, egy barátja szeretné összehozni valakivel. Sajnos a hangulata nem a legjobb egy ilyen ismerkedéshez. Emiatt nem húzza fel magát! Őszintén mondja el barátjának, hogy hamarosan találkozik az illetővel, csak nem most. Meg fogja érteni.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Karrierje szempontjából nagyon fontos, hogy minden egyes feladatát precízen elvégezze. Inkább ellenőrizze le kétszer, mielőtt leadná, mint egyszer sem. Ugyanis a hanyagságból származó hibáknak önre nézve komoly következményei lehetnek.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Nem szabadna öntelten viselkednie az emberekkel, mintha ön többet érne náluk. Ilyen hozzáállással ne számítson a segítségükre, ha szüksége is lenne rájuk. Gondolkodjon el a dolgon, mielőtt még túl késő lenne!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Legen bátor és kitartó munkája során. Még az se zavarja, ha cselekedetei esetleg mások rovására mennek. Most csakis a kitűzött célt, a sikert és főleg karrierjét tartsa szem előtt. Tisztában van azzal is, hogy most csakis a legjobbak, legfelkészültebbek győzhetnek! Mért ne lenn ön a nyertes?

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Barátaival és munkatársaival való kapcsolata hagy némi kívánnivalót maga után. Talán nem kellene olyan makacsul ragaszkodnia a véleményéhez, akkor hamarébb közös nevezőre juthatnának. Viszont ne hagyja, hogy bárki felidegesítse. Fel kellene frissítenie idegen nyelvtudását. Hamarosan szüksége lehet rá.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Családi problémák merülhetnek fel, de sikeresen megoldja. Nem szabad közömbösnek lennie azokkal szemben, akik a segítségét kérik. Ön is kerülhet hasonló helyzetbe és biztosra veheti, hogy számíthat majd a támogatásukra.