És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A bika ne szégyellje, ha segítséget kell kérnie. A nyilas úgy érzi, erőnléte a maximumon van. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nyugtalan, mivel van valami, amit őszintén el kellene mondania a párjának, de fél a következményektől. Minden oka megvan az aggódásra, csak az a gond, hogy nem most kellene félnie, hanem amikor az egyéjszakás kaland mellett döntött!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ha szükség esetén segítséget kérne kollégáitól, akkor is minden rendben lenne, csak talán ön nem fáradna el annyira a napi robot után és határidőre elkészülnének a feladatokkal. Ne szégyellje, ha segítségre van szüksége!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Az elkövetkező napokban mindenekelőtt olyan tevékenységbe kezdjen, amely nemcsak fizikai erőnlétet követel, de remek hangulatot is. Ami párkapcsolatát illeti, beszélje meg kedvesével a kapcsolatukat nyíltan és őszintén!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Sikerül jobb kapcsolatot kialakítania környezetével, ami sokkal nyugodtabb közérzetet eredményezhet önnek. És nemcsak a munka miatt, de a meghitt beszélgetések is erősíthetik párkapcsolatát. Ne adja fel, van még remény!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ebben az időszakban több változásra számíthat az életében. Nemcsak az üzleti életben, de a magánéletében is. Most nem kellene kockázatos dologba kezdenie, mert nem sikerülhet. Párját hallgassa meg végre, mit is szeretne megértetni önnel!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Végre megtalálta önmagát, erejét, s önbizalma is a régi, így az elkövetkező napok tökéletesen megfelelnek arra, hogy magabiztosan és határozottan cselekedjen, haladjon a célja felé. Most nincs senki, aki ebben meg tudná akadályozni!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Munkahelyén sikerült tisztáznia a félreértéseket és a problémákat megoldania, így most már csak a munkára lehet koncentrálni. Végre képes gyors és határozott döntéseket hozni, mert tudja, mit akar, és mire van szüksége!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Még vannak lezáratlan ügyei, ezért jól tenné, ha kerülne mindenfajta konfliktust. Ne feledje, sok a veszítenivalója, ha nem tud, vagy nem akar uralkodni magán! Sok múlik a mostani viselkedésén, ezért nem szabad hibáznia!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Úgy érzi, fizikai és szellemi erőnléte a maximumon van. Talán éppen emiatt lenne fontos, hogy a jelentősebb és főleg nélkülözhetetlen munkáit, üzleti ügyeit rendezze, mert most képes minden tervét úgy megvalósítani, ahogy elképzelte!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sajnos néhány döntése miatt konfliktusra, kisebb viharra számíthat munkahelyén, mert érzései meggátolták abban, hogy megfontolt és elfogulatlan legyen! Most kénytelen a következményeit elviselni és főleg mielőbb rendezni! Igyekezzen mihamarabb megbeszélni kollégáival a tévedését és helyrehozni a dolgokat!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szinte meg sem áll egész nap, annyi feladatot kap főnökeitől. Viszont sikerélményben van része, mert egyedül képes sikerül megoldania őket. Nem csoda, ha munkatársai szeretik, mert tudják, ön mindig segítségükre van!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ez az időszak stresszes lehet, ugyanis szeret mártír szerepbe lenni. Vagyis azoknak a problémáknak a megoldását is ön vállalja fel, amelyekkel a többiek még csak foglalkozni sem hajlandóak, nem még megoldani!