És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre

A kos szeretteire mindig számíthat, most is. A szűz üzleti ügyei jól alakulnak. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Eljött az ideje, hogy több időt töltsön szeretteivel és a nem tisztázott félreértéseket, problémákat rendezzék. Ön is tudja, ha bármiben segítségre van szüksége, rájuk mindig számíthat, mégha éppen haragszanak is egymásra!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Alkalma és ideje lesz önvizsgálatra, lélekbúvárkodásra, s érdeklődése egyre jobban az ezotéria felé irányul. Megtörténhet, hogy olyan mesterre akad, akinek a segítségével olyan tudásra tehet szert, amivel később másokon is tud segíteni.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Elképzelte a jövőjét és azt is, hogyan tudná megvalósítani. Éppen ezért ne engedje, hogy bárki beleszóljon, hogyan, milyen módszerrel ér célba! Ez az ön útja, egyedül kell végigjárnia, hogy megismerje önmagát, s hogy mire képes!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Mindenekelőtt anyagi helyzetét igyekszik megerősíteni, ezért szeretne elsősorban ingatlanokba fektetni, s ehhez keresi a megfelelő szakembert, aki ebben segítségére lehet. Otthonában béke, harmónia, nyugalom uralkodik. Élvezze ki a helyzetet!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Mivel lényegesen több munkával bízzák meg, ezért a jövedelme is magasabb lesz, mint eddig. Kreativitását most kihasználhatja, mivel ezen tudásának köszönheti, hogy termékeny időszak következik, s bármit is szeretne elérni, az úgy is lesz!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Üzleti ügyei jól alakulnak, eredményes az együttműködés üzlettársával, akivel a kapcsolatukat szeretnék jobban elmélyíteni. Most arra is lehetőséget kap, hogy önmagát jobban megismerhesse, főleg szerettei segítségével.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Üzlettársa ösztönzésére egy sikeres pénzügyi tranzakció részese lehet. Meg is érdemli, hogy végre eredményes legyen, mert az önbizalmát és anyagi biztonságérzetét kezdte elveszíteni. Most minden ismét a helyére kerülhet!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Eljött az ideje, hogy megvalósítsa álmait, vágyait, s amíg ez nem sikerül, úgysem tud megnyugodni. Sajnos, az elmúlt időszakban nem sok minden alakult a tervei szerint. Ezért a most a megérzéseire hallgathatna, bennük még nem csalódott!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szerettei segítségével sikerül rendeznie pénzügyeit. Okosabban tenné, ha többé nem hinne mindenféle hamis ígéretnek, s mielőtt komolyabb döntést hozna, kikérné szerettei véleményét. Egyelőre csak így kerülheti el, hogy ismét bajba kerüljön!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Pénzzavarba került, de már sikerült megoldania és némi tartalékot létrehoznia. Most egy ideig megnyugodhat, s remélhetőleg tanult a hibájából és nem kerül többé hasonló helyzetbe! Nem biztos, hogy még egyszer sikerül ilyen gyorsan és főleg nagyobb veszteség nélkül rendeznie a dolgot!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az utóbbi időben egyre ingerültebb, szinte már elviselhetetlen. Többet ér, ha vesz ki néhány nap szabadságot és lecsillapodik. Közben kereshetne új állást is magának, s lehetőleg olyat vállaljon el, amit el is tud végezni!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Kisebb problémák mutatkoznak a magánéletében, de nem kell aggódnia, mert rövid időn belül minden rendeződik! Sőt még párjával is igyekszik sokkal türelmesebb lenni, pedig sikerült alaposan felbosszantania önt!