És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A rák kihívás elé kerül. A mérleg fogja vissza érzelmeit. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ugyancsak munkás nap előtt áll. Kreatív és kénytelen egyszerre több dologra figyelni, így nincs lehetősége egy bizonyos témában jobban elmerülni. Pedig erre lenne szüksége, ha tökéletesen szeretné a feladatát teljesíteni!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Mozgalmas és sűrű napja lesz, mivel sok mindent, főleg hivatalos ügyeket kell elintéznie. Ezen kívül számos családi feladat is a nyakába szakad. De nem kell aggódnia! Az ön mentalitását ismerve nincs kétség afelől, hogy sikerül mindent elrendeznie!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Tartsa nyitva a szemét és a fülét, mert komoly lehetőségek adódnak az életében, melyeket nem szalaszthat el, s új perspektívák nyílnak meg ön előtt. Nem kell megijednie, hogy eddig ismeretlen és a komolyabb dolgokkal kell foglalkoznia!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Remélhetőleg a hétvégén sikerült alaposan feltöltődnie új energiával, mert szüksége lesz rá, ugyanis komoly kihívások várják. Most nem kellene mindent egy lapra feltennie régi szokása szerint, mert ez most nem jó taktika!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Hangulata változó, mindig attól függ, hogy éppen mibe fog bele. Hivatalos ügyintézését már nem halogathatja tovább, mert ettől nem lesz boldogabb. Sőt, épp ellenkezőleg! A későbbiekben komoly problémái lehetnek belőle.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szinte sértő, milyen akadályokat gördítenek az útjába munkahelyén a vetélytársai. Valaki szeretne a közelébe férkőzni, ezért legyen óvatos. A sok bókkal, hízelgéssel csak leplezni szeretné, hogy nem az ön személye, inkább anyagi helyzete érdekli.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

A siker érdekében mindenre képes, míg a szerelemben nem ismer akadályt. Nincs az a magaslat, amelyet ne tudna meghódítani! Őszintesége, érzéseinek túlzott feltárása kínos helyzetbe hozhatja a másik felet, főleg, ha arra alkalmatlan személlyel közli.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Most lehetősége lesz kiélni felfedező, kísérletező kedvét. Mivel a szokásosnál sokkal nagyobb követelmények lesz kénytelen megfelelni, ennek ellenére nem kell megrémülnie. Nemcsak a pozícióját erősítheti meg, de előre is léphet.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Itt az ideje, hogy észrevegye a környezetében megbúvó értékes dolgokat, s ez nem a kimondottan pénzbeli értékre vonatkozik. Munkahelyén olyan változásokra van kilátás, melyek hatására az ön esélyei is jelentősen javulhatnak.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Tele lelkesedéssel és önbizalommal vág bele az új feladatokba. Olyan odaadással mondja el elképzeléseit munkatársainak, hogy mindenki teljes erővel lát azok megvalósításához. Sőt, még üzleti partnereit is sikerül meggyőznie. Már nem kell aggódnia, mert ilyen csapattal sikerül teljesítenie a terveit!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Nem kifejezetten törekszik vezető beosztásba, de szeretne a háttérből beleszólni a dolgok menetébe. Azt is úgy, csak kevés kolléga tudja, hogy végül is a szálakat ön mozgatja a háttérből, s ön dönt fontos dolgokban, bár a látszat mást mutat.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Lehetősége van olyan feladatok megvalósítására, amelyek nem kívánnak komolyabb előkészületeket, sőt, rövid idő alatt elvégezhetőek. Ha ezt is olyan szerencsésen és sikeresen intézi, mint pénzügyeit, akkor kétség sem férhet a győzelemhez.