És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

Az oroszlánnak dolgoznia kell a barátságért. A bak jobban is vigyázhatna a pénzére.

Horoszkóp okt.11.,szerda

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Csak abban az esetben működhet továbbra is rendben a kapcsolata, ha engedékenyebb és figyelmesebb lesz kedvesével. Nem kellene mindig az ön akaratának érvényesülnie, legalább néha meghallgathatná az ő véleményét is!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nem kellene állandóan csipkelődnie és gúnyolódnia kollégáival, mert még ön is kerülhet olyan helyzetbe, hogy segítségre lenne szüksége és nem kapja meg. Helyette csupán ironizálásban és csipkelődésben lehet része.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Jóindulattal és segítőkészséggel jóval többre viheti, mint gonoszkodással! Olyan emberek segítségét nyerhetné meg karrierje érdekében, akiknek a szava döntő lehet a sikert illetően! Nem kellene egy ilyen lehetőséget elszalasztania!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Bármennyire is el van keseredve, nem kellene egyéjszakás kalandokba keverednie, mert gyógyírt nem jelent bajára, sőt, ha kedvese tudomást szerez róla, esélye sem lesz a békülésre. Tehát jól gondolja meg, mit csinál!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Tisztában van vele, hogy az őszinte, igaz barátságokért keményen meg kell dolgozni, de megéri! Nem mondhatja magáról, hogy sok barátja van, de az a kevés, aki van, az igaz, hű barát, akire az életét is rá merné bízni, s ez nem semmi!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Kedvese mintha csak azért élne, hogy önt boldoggá tegye! Elkövet mindent, hogy ön elégedett legyen. Ha munkahely-változtatáson töri a fejét, megteheti, mert most van itt az ideje. Könnyebb és jobban fizető állást találhat. Ne habozzon, lépjen!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Most vannak mindketten olyan helyzetben és adott minden ahhoz, hogy tisztázzák kedvesével a vitás kérdéseket, félreértéseket. Mindketten feszültebbek az utóbbi időben, jobb, ha nem bonyolítják tovább a problémákat, inkább mielőbb tisztázzák!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Régóta haragszik egy munkatársára, talán nem is tudja, miért! Ezért kellene felülbírálnia a magatartását és beszélnie vele, hogy tisztázzák a régmúltat, mert meglehet, hogy mára az egész haragszomrádnak már nincs értelme.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Igaz, egy ideje rosszul mennek a dolgai, de nem kell aggódnia, mert hamarosan fordul a kocka és utána már csak azt kell majd eldöntenie, mit és hogyan szeretne csinálni, merre, melyik úton haladjon tovább.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Jobban is vigyázhatna a pénzére, mert hanyagságból elveszítheti, vagy éppen olyan dologra költi, ami felesleges, amire nincs szüksége! Különben is gyerekével törődjön ne magával! Neki van szüksége biztatásra, dicséretre, hogy ismét visszanyerje régi énjét és önbizalmát! Csak így válhat erős, egészséges emberré!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerencsecsillagának is komoly szerepe van abban, hogy otthon végre csend, béke és nyugalom uralkodik, s mindenki jól érzi magát a bőrében. Sőt, kedvesével még egy közös vacsorára is eljutnak, ahol még szorosabbra fűzhetik kapcsolatukat!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Szellemi munkát végez, keveset mozog, ezért szerettei kikapcsolódásról gondoskodnak az ön számára, mégpedig aktív formában. Ráérez a futás örömére és úgy érzi, rég nem ott lenne a helye, ahol most van, hanem valahol máshol! Keresse meg a saját útját!