És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre

A kos fogja vissza magát. A halak, ha meg akarja tartani állását, dolgozhatna is néha. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Itt az ideje, hogy megtanulja visszafogni magát, és nem elhamarkodottan, meggondolatlanul dönteni, véleményt mondani, ha a körülmények azt kívánják, mert később probléma adódik! Bimbózó kapcsolatának a sorsa öntől függ!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Bármihez is kezd, szinte mindent igyekszik sikerre vinni, s ez még csak különösebb nehézséget sem jelent önnek. Minden cselekedetével saját bankszámláját gyarapítja. Talán ezért fordul mindenki önhöz tanácsért, segítségért!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Úgy érzi, minden a legnagyobb rendben van munkájával és a munkahelyével, de a látszat néha csal. Talán ezért is lenne ajánlatos, ha körülnézne az álláspiacon. De ne legyen türelmetlen, az idő önnek dolgozik!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ha most szeretné megbeszélni gyermekével a problémáikat, akkor feleslegesen pazarolja mindkettőjük idejét. Jelenleg ugyanis nincs esélye arra, hogy célt érjen vele! Jobb, ha későbbre halassza az egészet, amikor lecsillapodtak a kedélyek!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Bár nem szeret, de most kénytelen lesz helyezkedni a munkahelyén és felettesét dicsérni, persze csak ha szeretné megtartani az állását, mivel jelentős létszámcsökkentésre készül a vállalat. Most minden az ön hozzáállásán múlik!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Ha van gyermeke, most kénytelen lesz olyan dolgokról is elbeszélgetni vele, amelyek eddig tabunak számítottak! Nem kellene a homokba dugnia a fejét, inkább beszélni gyermekével és felvilágosítani őt minden téren!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Sikerült túlköltekezniük, ezért okosan tenné, ha figyelmeztetné kedvesét, eljött a spórolás ideje! Különben sincs értelme felesleges dolgokat vásárolni. Elsősorban talán ezt kellene megértetnie vele! Ellenkező esetben anyagi problémái lehetnek!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Tele van energiával, amit jó lenne, ha nem egy konfliktus kirobbantásával vezetne le! Legjobb módja, ha problémamentesen akar megszabadulni a felesleges energiáitól, hogyha elkezd edzeni, futni, biciklizni, sőt fitneszterembe járni!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Utószabadságban lehet része, mivel alkalma lesz egy közeli rokonát meglátogatni! A kirándulás alatt legyen elővigyázatos, mert megtörténhet, hogy bírságot kell fizetnie felelőtlensége miatt! Azt a pénzt inkább szórakozásra költhetnék!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Elővigyázatosnak és körültekintőnek kell lennie, mert csak így tudhatja meg, melyik barátja vagy ismerőse hazudik önnek. Jobb, ha kételkedve fogad minden új információt tőlük és inkább igyekszik egyedül utánajárni a dolgoknak! Anyagi helyzete nem úgy alakul, ahogy szeretné, de aggódni még nincs oka!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerelmi élete a legjobb úton halad, mivel szerencséjére egy olyan személlyel hozhatja össze a sorsa, akivel az első perctől kezdve egy hullámhosszon lehetnek és akár egy szenvedélyes, hosszú ideig tartó kapcsolat is kialakulhat belőle.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ideje tudatosítania, hogy a munkahelyre dolgozni jár az ember és pénzt keresni, nem barátokat szerezni! Az utóbbi időben mintha megfeledkezne erről! Ha nem szeretne állás nélkül maradni, szedje össze magát és tegye a dolgát, míg teheti!