És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A rák készüljön fel a munkahelyi problémákra. A vízöntőt valakik le akarják járatni. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Sikerült sok mindent elérnie élete során, s a továbbiakban már csak azon kell munkálkodnia, hogy meg is tudja tartani. Ez ugyanúgy vonatkozik a munkájára, mint anyagi biztonságára, kapcsolataira.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Beláthatná, hogy a régóta halogatott hivatalos ügyeit ideje lenne elintézni, de most már sokkal megfontoltabbnak és higgadtabbnak kell lennie, ha rendezni szeretné a dolgait. Egy kollégájában kellemesen csalódik, míg a másiknál sikerül melléfognia.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Úgy érzi, kedvesétől nem azt a figyelmet és odaadást kapja, amit megérdemelne, s emiatt már a szakítás is megfordult a fejében. Ez az időszak nem alkalmas ilyen fontos döntés meghozatalára, mivel hajlamos elhamarkodottan dönteni. Ne tegye!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Még akkor se legyen biztos a dolgában munkáját illetően, ha úgy érzi, minden a tervek szerint halad. Mindig adódhat kisebb probléma, amit sürgősen és eredményesen kell megoldani. Az ilyenekre is jobb, ha felkészül az ember!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Amit úgy érez, semmiképpen sem tudna most, ilyen helyzetben elfogadni, azt ne erőltesse. Későbbiekben kiderülhet róla, nemcsak hogy elfogadható, de még remek is. Ha párkapcsolata túléli ezt a krízist, örökre szóló kapcsolattá válhat!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Főnöke szinte naponta dicséri ügyességét, szaktudását és kitartását, s ez, néhány kivételtől eltekintve, természetesen nem nagyon tetszik a kollégáknak. Ne vegye figyelembe őket! Inkább irigyeljék, mint sajnálják!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Sajnos felettese ezúttal nem fog tudni segíteni önnek, mivel saját problémáival, állásával kell elsősorban foglalkozni és megszilárdítania. De ne aggódjon, azt a sok energiát, ami önben van, ha jóra fordítja, akkor semmilyen téren sem érheti baj!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Munkahelyén igyekezzen nyugodtabban és körültekintőbben dolgozni, mert mikor több mindenre kénytelen egyszerre figyelni, természetesen gyorsabban hibázhat, amit most nem engedhet meg magának, mert tévedéséért akár állásával is fizethet!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha egy hosszabb időre szóló és remek munkaajánlatot kap, akkor ne habozzon, írja alá! Ez az az időszak, amikor érdemes adásvételi szerződést vagy megállapodást aláírnia, mert nem kell negatív következményekkel számolnia!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Párkapcsolata komoly próbatétel előtt áll, mivel kedvese túlzásba vitte a közös folyószámla használatát. Most jött el az ideje, hogy közös nevezőre jussanak e kínos helyzet rendezésében, még mielőtt a kapcsolatuk is rámenne! Beszéljék meg közös pénzük további használatának a feltételeit és tartsák is ahhoz magukat!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerencsés embernek érezheti magát, mert az utóbbi időben szinte mindent elért, amit szeretett volna. Ezért se csodálkozzon, ha irigyei vannak a kollégák között és mindent elkövetnek, hogy lejárassák a főnökei előtt. Ne aggódjon, nem fog sikerülni!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Sikerül olyan ritka, élményekben gazdag hangversenyre eljutnia, amilyenről eddig csak álmodozott. Mindazt a csodát, amit átélt, igyekszik megosztani a környezetében élőkkel, akik közül néhányan nemcsak csodálni fogják, de irigyelni is!