És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A rák kötekedő kedvében van. A nyilas fogadja el az új munkalehetőséget. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nem kellene olyan tolakodónak lennie, főleg kedvesével, akire mindenáron szeretné rákényszeríteni az akaratát. Egy rendes kapcsolat nem így működik. Nem is csoda, ha nem tetszik neki ez az önkényeskedés és szakítani szeretne!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Egy nem várt családi eset komoly megdöbbenést okozhat. Mint mindig, most is önnek kell erősnek maradnia, s főleg helytállnia és támogatni másokat, mindenekelőtt kedvesét. Tegye meg, most nagy szüksége van önre!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Végre belátta, hogy ha szélesíti a tudását, akkor a későbbiekben sokkal nagyobbak lesznek a lehetőségei munkaszerzés területén. Még a hivatását is megváltoztathatja, bár egyelőre erre nem gondol.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Munkatársai tanácstalanok a viselkedésével szemben, mert nem ilyennek ismerték meg. Az utóbbi időben mindenkibe beleköt, veszekszik. Ha megbeszélné velük mi a gond, talán tudnának önnek segíteni. Egy próbát mindenképpen megérne!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Egyre gyakrabban érzi, hogy kapcsolatukba ön sokkal többet ad, mint amennyit kap. Sőt, mintha kedvese érzései sem lennének őszinték az utóbbi időben. Beszéljen vele, s ha továbbra is így érzi, jobb, ha kiadja az útját!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Aki ismeri önt, az tudja, hogy még akkor is ragaszkodik elveihez, elképzeléseihez, ha emiatt hosszú távra anyagi problémái származhatnak. Jó lenne, ha utánanézne más lehetőségeknek is, nehogy a végén nagyot csalódjon!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Nagyon vigyázzon magára, nehogy ingoványos talajra tévedjen. Akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él, kétségkívül különös és érdekes helyzetbe kerülhet. Ezért nem árt, ha sokkal körültekintőbb és megfontolja minden lépését!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Át kellene értékelnie kapcsolatát kedvesével. Egyre többet vitatkoznak, sőt tettlegességig fajult a dolog. Itt nincs min gondolkodni, a helyzet nem fog javulni, ezt ön is tudja! Egyedüli helyes megoldás, ha azonnal megszakít vele minden kapcsolatot!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Szakképesítése adott ahhoz, hogy munkahelyet tudjon váltani. Ha lehetősége van jobb és többet fizető munkára, ne habozzon, fogadja el! Nincs min gondolkodnia! Családjának szüksége van anyagi tartalékokra, amit most nem tud biztosítani!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sikerült annyira túlkomplikálnia a kapcsolatait, hogy most emiatt áll a bál! De talán nem is baj, s ez is jó volt valamire! Ha másra nem, arra mindenképpen, hogy így megtudhatja, melyek azok a kapcsolatokra, amelyekre számíthat, s melyekre nem! Meglepetésként érheti, de kedvesétől sem várhat lojalitást!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szaktudása és fizikai ereje is adott ahhoz, hogy biztos lehessen a dolgában, vagyis a feladatait maximálisan teljesíteni tudja. Ez az időszak megfelel régebbi, de mostanra már sürgőssé vált ügyeinek a rendezésére! Tegye azt!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Zűrössé vált ügyeit csak úgy tudja tisztázni, ha őszinte lesz szeretteihez és támogatásukat kéri. Ellenkező esetben komoly problémák nehezíthetik meg az életét! Gondolkodjon reálisan s kérjen és fogadja el a segítséget!