És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A szűz párját zavarja a költekezés. A vízöntő most ne reméljen segítséget. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

A feszültség, kimerültség nem tesz jót sem az egészségének, sem pedig az egyre szaporodó munkahelyi elvárásoknak. Kollégáival vitatkozhat, de ismerje el, ha tévedett, mert csak így tudnak sikeresen együttműködni.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

A szívét most könnyen elrabolhatják, ha nem vigyáz. Ugyanakkor, ha kapcsolatra vágyik, akkor ugorjon fejest a randevúkba! Bulizzon, szórakozzon, és hamarosan megtalálhatja, akit régóta keresett! Vigyázzon, ne mindenáron!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Bár sok idő eltelt, de sajnos még mindig nem sikerült feldolgoznia a szakítást partnerével, de szerencsére jó úton halad! Okosan teszi, hogy a barátokkal, kollégákkal kimozdul otthonról és újra társaságba jár.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Számos riválisa közül néhány mindent elkövet, hogy lejárassa főnökei és kollégái előtt, de nem sikerülhet nekik, mert bár a pénzzel nem tud bánni, de az emberekkel annál inkább. Így a próbálkozás hosszú ideig még az is marad.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ne törődjön azzal, mit mondanak a háta mögött! Ugyanis, ha valakinek problémája van önnel, álljon ön elé és mondja el, s ne alattomosan, az ön kárára akarjon jó pontokat szerezni főnökeinél. Alaposan válogassa meg a barátait!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Kedvese nem nézi jó szemmel, hogy sokat költ. Valóban túl sokat vásárol, de élvezi, hogy végre megengedhet magának olyan dolgokat is, amilyeneket eddig nem tudott. Ne feledje, nincs az a pénz, ami el ne fogyna, ha ész nélkül költik!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szerencsésnek érezheti magát, mivel a sok álmodozás dacára több barátjával ellentétben, párja kitart ön mellett. Legalább az ő kedvéért szedje össze magát, és látogasson meg egy szakorvost, még mielőtt késő lenne!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Sikerül megoldania egy fontos dolgot, ami már régóta húzódott és idegesítette. Ennek örömére ezt a hosszú hétvégét töltse pihenéssel, hogy feltöltődve energiával és újult erővel tudja elviselni az újabb megpróbáltatásokat munkahelyén.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Elég bevállalós típus ahhoz, hogy ne legyen semmi jónak az elrontója. Többek között ezért is szeretik munkatársai, s mert minden bolondságba benne van, ugyanakkor, ha segítségre van szükségük, ön mindig igyekszik támogatni őket!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Váratlan telefonhívás teljesen megváltoztatja az elkövetkező napok terveit. Bár kedvesének nem tetszik az ötlet, ennek ellenére barátaival belevág az ismeretlenbe, a nagy kalandba. Nyugtassa meg párját, hogy ez semmi másról, csak a kalandról szól, hogy jól érezzék magukat, s őt is szívesen látják!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Segítség nélkül lesz kénytelen megbirkózni egy olyan feladattal, ami teljesen kimerítheti úgy lelkileg, mint testileg. Gondoljon barátaira és szeretteire, akik szívesen segítenek önnek, amennyiben igényt tart rájuk!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ha még mindig facér, akkor nincs akadálya, hogy ismerkedjen, szórakozzon és keresse a nagy Őt. Viszont, ha már elkötelezte magát, akkor jól gondolja meg, hogy megéri-e kalandba bonyolódnia, s feláldozni egy jól működő kapcsolatot!