És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A kos szakítson a párjával, ha már nem bírja a kínlódást. A mérleg lépjen ki az álomvilágból. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha az utóbbi időben többet veszekednek kedvesével, mint máskor, akkor az lenne a legjobb mindkettőjük számára, ha szakítanak, és nem szenvednek tovább egymás mellett. Különben is energiára van szüksége, mert gyarapodhatnak a feladatai.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nem ajánlatos állandóan megkérdőjelezni felettese véleményét és szaktudását. Amennyiben valóban nincs igaza, bizonyára el fogja ismerni, de, hogy sohase lenne, az már kötözködés, ami miatt könnyen állás nélkül maradhat.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

A kitartó és szorgalmas munka megkapja méltó jutalmát, bár erre önnek még várnia kell egy ideig. Ennek ellenére ne keseredjen el, legyen türelmes! Akkor meglepődik majd meg, amikor főnöke váratlanul magasabb pozíciót ajánl fel önnek!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Fontos lenne, ha végre megtanulna spórolni, de legalábbis körültekintőbben költekezne, mert a pénz szinte kifolyik a kezei közül. Ha továbbra is ilyen ütemben szórja a pénzt, hamarosan sikerül lenulláznia a bankszámláját!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Sokkal jobban meg kellene válogatnia, hogy kit enged közel magához, kiben bízik meg, és főleg, kit nevez a barátjának. El sem tudja képzelni, hányan igyekeznek keresztbe tenni önnek csak azért, mert irigylik a sikereit.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Gyorsan és fegyelmezetten reagál váratlan helyzetekre, s nem ijed meg senkitől és semmitől. Mivel az anyagiak továbbra is fontos szerepet játszanak az életében, ezért kellene megtanulnia sokkal jobban bánni vele!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Egyre mélyebbre hajszolja magát egy álomvilágba, ahonnét, ha sürgősen nem szedi össze magát, nagyon hosszú és nehéz lesz visszaút. Ne ábrándozzon, hanem próbáljon végre a valóságban élni és eredményeket felmutatni!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Nem kellene össze-vissza pletykálkodnia, mert ezzel nemcsak magának, de másoknak is csalódást, fájdalmat okozhat. Ne tetézze a bajt tovább, inkább beszélje meg a dolgot azzal, akire az egész dolog vonatkozik és zárja le az ügyet!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Egyelőre nincsenek anyagi gondjai, de a spórolás sosem árthat. Okosabb, ha számol a váratlan kiadásokkal is! Egy rokona pénzzavarba került, s öntől szeretne kérni. Bárhogy is dönt, előbb jobb, ha megbeszéli a dolgot párjával!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kedvese bízik önben, éppen ezért kellene őszintének lennie hozzá és bevallania neki a nyári kalandját. Nem kell aggódnia, hogy nem bocsájt meg önnek, végül is a flörtölésen kívül nem történt semmi! Amint tisztázza párjával a helyzetet, máris megkönnyebbül, mert a titok nem nyomja tovább a lelkiismeretét!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkáját örömmel végzi, párkapcsolata elképzelései szerint alakul. Egyelőre nem hiányzik semmi az életéből, s minden úgy remek és teljes, ahogy van! Csak a gyerekével lévő kapcsolata nem olyan, amilyennek ön szerint lennie kellene!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Elege van a régi, megszokott dolgokból, s nemcsak érzi, de tudja, hogy szüksége van arra, hogy változtasson eddigi életén. Viszont vigyázzon! Nehogy azon is módosítson, ami eddig jól működött.