És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre

A rák pihenjen kicsit. A skorpió ne csak magával legyen elfoglalva.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Minden különösebb nehézség nélkül sikerül elérnie célkitűzéseit, terveit, amiben nagy segítségére és hasznára vannak munkatársai is barátai. Úgy érzi, megérdemli végre a sikert, a győzelmet, eleget dolgozott érte!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Jobbnál jobb munkaajánlatokat kap. Minden érzéke azt jelzi, fogadja el valamelyiket. Természetesen azt, amelyik önnek a legmegfelelőbb. Ebben az esetben is a megérzéseire hallgathatna. Nem fog csalódni!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Sajnos a sors, kegyetlen önhöz, mivel nem hogy a segítségére lenne, inkább még megnehezíti minden dolog megszerzését, amire vágyik, természetesen beleértve egy remek munkahelyi pozíciót is. De sokkal keményebb fából faragták, mintsem feladja!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Pihennie kellene, mert az utóbbi időben még a hétvégeket is munkával töltötte. Szinte már munkamániás, ami a későbbiekben komoly problémákat jelenthet családja körében. Lazítson, s legalább az estét próbálja együtt tölteni szeretteivel.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Néhány rivális munkatársa megpróbálja megnehezíteni a dolgát, de az emberekbe vetett hite és bizalma átsegíti önt ezen a helyzeten is. Emiatt önnek nem kell aggódnia, de az ellenségeskedő kollégáinak annál inkább!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Számos remek ötlete van, de sajnos ez az időszak nem alkalmas az új dolgok sikeres megvalósítására. Legyen türelmesebb és ne akarjon mindent azonnal! Ne vállalja túl magát, mert annak nem lehet jó vége!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Már kapcsolatuk elején kedvese egyre követelődzőbb, féltékenyebb és nem nézi jó szemmel, ha néha a kollégákkal kimarad egy kis beszélgetésre. Gondolja meg, ha már most így viselkedik, mi lesz később?!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Egyre gyakrabban érzi, hogy párkapcsolata azért működik még, mert ön mindent megtesz érte. Ebben téved! Ha nem állandóan csak magával lenne elfoglalva, akkor észrevenné, hogy kedvese mi mindenre képes, csakhogy boldoggá tegye!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Bárhogy is alakult eddig a kapcsolata kedvesével, mindenképpen bíznia kell abban, hogy kapcsolatuk rendeződik. Úgy érzi, semmi olyat nem tett, ami miatt haragudnia kellene önre. Beszéljék meg a dolgot, s ne hagyják elfajulni a helyzetet!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kipihente magát, újra a régi, sikerült összeszednie magát. Munkahelyén sokkal találékonyabb és aktívabban veszi ki részét a teendőkből. Munkatársai örömmel látják, hogy ismét hozza a régi formáját, így a teljesítményével sem lehet gond! Most már csak párkapcsolatát kell helyrehoznia!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkahelyén mindenki tudja, hogy ön az az ember, aki tisztességesen és becsületesen végez el minden rá bízott feladatot. Éppen ezért kollégái közül nem ért senkit meglepetésként, hogy az újonnan megüresedett funkcióba önt nevezték ki!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Mindenki tudja, mi mindenre képes a sikerért, ezért sem csodálkozik senki a környezetében, hogy karrierje szinte szárnyal felfelé! Remélhetőleg még sokáig és még sokkal magasabbra, ami mindenekelőtt már csak önön múlik!