És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

Az oroszlán meg lesz dolgoztatva. A vízöntő ne kalandozzon. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha nem ragaszkodna annyira az anyagi javaihoz, akkor nem érné annyi kellemetlenség, s nem kerülne állandóan konfliktusba valamelyik rokonával. Sok irigye van, mivel sikerült kikerülnie abból a nyomorúságos világból, amelyben felnőtt.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nyugodtabb munkakörülmények várják. Főnökének ugyanis sikerült olyan projektet megpályáznia és meg is szereznie, amelynek a segítségével még hosszú ideig lesz munkája és nem kell új munkahely után néznie.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Szereti a munkáját és a munkatársait is, de van néhány kollégája, akikkel nem tud mit kezdeni. Sajnos állandóan pletykálkodnak önre és a főnöke előtt is igyekeznek befeketíteni önt. Ne hallgasson rájuk, felettese tudja, ön mire képes!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Igyekezzen elnyerni főnöke bizalmát jó és precíz munkával. Becsülje meg azt a biztonságot és állandó anyagi bevételt jelentő állást. Sajnos, nem mindenki dicsekedhet ilyen munkával és főnökkel!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Az egyre szaporodó kellemetlenségek arra kényszerítik, hogy a fokozatosan fellépő problémákat mielőbb megoldja. Talán éppen a munkahelyi légkör vagy a többletfeladatok miatti felelősség okozhat némi nehézséget önnek.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Maximális munkahelyi teljesítményeit mindenekelőtt remek megérzéseinek köszönheti. Főleg, mert mindig beletrafál, hogy kinek mikor és mire van szüksége, s kollégái szívesen segítenek önnek, bármit is kér tőlük cserébe.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Akkor van jó helyzetben, ha szabadságon van, mivel így nincs lehetősége összeszólalkozni kollégáival. Sajnos, az utóbbi időben kereste az alkalmat, hogy mikor kibe tud belekötni. Ezen a viselkedésén sürgősen változtatnia kellene!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Párkapcsolata hogyan alakul, az egyedül önön múlik. Kedvesének ugyanis sokkal több megértésre, szeretetre van szüksége, amit öntől kellene megkapnia! Sajnos, nem biztos, hogy ezt öntől sikerül megkapnia!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ön egy karrierista típus, aki mindenre képes, bármit és bárkit feláldoz, csakhogy elérje a célját. Ha nem szeretne egyedül maradni, okosabb, ha mielőbb változtat ezen a hozzáállásán, mert később már hiába tenné!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sok fura dolog történt az elmúlt időszakban ön körül. Ha szeretné, hogy párkapcsolata rendeződjön, azért önnek is kell tennie valamit. Mégpedig kezdhetné mindjárt egy bocsánatkéréssel, s ha kedvese elfogadja, akkor még van esélyük arra, hogy a kapcsolatuk rendeződjön.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szerelmes párjába, de az újdonságot sem veti meg. Ennek ellenére jobb, ha régi kedvese mellett marad, mivel ő is minden bolondságot megtesz, csakhogy jól érezzék magukat. Nem éri meg kalandba bonyolódnia, mert megégetheti magát!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Érzi, kedvese nem boldog ebben a kapcsolatban. Beszéljék meg, mi az oka boldogtalanságának! Ha sikerül megbeszélniük a problémákat és utána sem javul a helyzet, jobb, ha minél előbb búcsút mondanak egymásnak!