És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A bika tanuljon meg együttműködni. A skorpió anyagi lehetőséget szalaszthat el. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Egy ideig még alaposan meg kell fontolnia, mire költ, mert sajnos egyelőre nem engedhet meg magának felesleges költekezést. Várjon türelmesen, amíg sikerül ismét feltölteni a családi kasszát. Bár utána sem kellene felesleges dolgokra pazarolnia.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Meg kell tanulnia a közös munkát kollégáival, mert ha így folytatja, elriasztja őket maga mellől. Pedig együtt sokkal előbb és könnyebben teljesítenék a feladatokat, mint külön. Tehát ideje kompromisszumot kötnie, ha sikeres szeretne lenni!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Egyre többet dolgozik, szinte alig van otthon. Ideje lenne esélyt adnia önmagának és családjának, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz, többet lehessenek együtt. Ebben a helyzetben nem ártana, ha önkritikát gyakorolna!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Bár megpróbált spórolni, de ez valahogy nem megy önnek. A pénz kicsúszik a kezei közül! Talán okosabb lenne számlán spórolnia! Egy idő után már látni fogja, hogyan gyarapszik a pénze, főleg, ha nem kezd el bankkártyát használni!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Úgy érzi, csőd az egész élete, s most még a hullámok is összecsaptak a feje felett! Ez azért így nem igaz! Gondoljon a sok szép kirándulásra, élményre, amit együtt élt meg szeretteivel. Most inkább az anyagiak miatt aggódhatna kicsit!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Nem kellene még barátaiban sem feltétel nélkül megbíznia, főleg, ami a pénzügyeit illeti. Elképzelhető, hogy egyikük kölcsönkér öntől egy jelentősebb összeget, s nem tudja megadni. Nemcsak barátot, de a pénzét is elveszítheti.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ha továbbra is hajlandó együttműködni kollégáival, nagyobb elismerésre és jelentős előnyökre tehet szert. Amennyiben munkahelyén kiegyensúlyozott, párkapcsolata is sokkal harmonikusabb, nyugodtabb lehet.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Anyagilag sokkal jobb helyzetbe is kerülhet, ha megpróbálja nem elszalasztani a legközelebbi lehetőséget! Csak így lesz képes rendezni pénzügyeit. Ellenkező esetben ismét a szigorú spórolást kell választania!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha még mindig szingli és végre komoly kapcsolatra vágyik, akkor ez az időszak megfelel arra, hogy megtalálja élete párját. Sőt, akár családi életét is biztos alapokra tudja helyezni. Hivatalos ügyeinek intézését halassza holnapra!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Még mielőtt sikerülne teljesen kiborulnia, vonuljon vissza egy nyugodt, csendes helyre és próbálja megszervezni családja kései szabadságát! Az úti cél mindegy, csak el itthonról minél messzebb! Készítsen egy tervet és vacsora közben beszéljék meg, mindenkinek megfelel-e az úti cél.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Az egyre szaporodó események nagyobb rugalmasságot és lojalitást kívánnak mindenki részéről. Még az is megtörténhet, hogy kénytelen lesz néhány ígéretét visszavonni, mert a kialakult helyzet nem teszi lehetővé a megvalósításukat!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Megszállottként ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, így a feszültség egyre nő ön és szerettei között, amit sürgősen orvosolni kellene. Ebben az esetben egyedül a kompromisszumos megoldás járhat sikerrel! Egy próbát mindenképpen megérne!