És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A mérleg pénzügyei pocsékul állnak. A halak rég érezte mahát olyan jól, mint most.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Bár lassú tempóban alakulnak a dolgok ön körül, de emiatt mégsem kellene türelmetlennek lennie, mert kapkodással csak ront a lehetőségein. Ha kivárja türelmesen a dolgok végét, olyan szerződést köthet, melyről álmodni sem mert volna!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nem kellene olyan dolgokra rábólintania és elvállalnia, amelyekről úgy érzi, nem tudja maximálisan teljesíteni. Ne akarja környezetét, de saját magát se félrevezetni, és bizonyára azt sem szeretné, ha felelőtlennek tekintenék!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Az utóbbi időben a kedvesét ért munkahelyi kellemetlenségek miatt rossz a hangulat otthon is. Pedig nem kellene ennek így lennie, ha hallgatna párjára és megpróbálná azonnal tisztázni a kényes és rázós helyzeteket.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Nehezen vesz tudomást arról, hogy eddig fáradozásai nem hozták meg a kívánt sikert, elismerést, sőt közel volt a csődeljáráshoz. De ne aggódjon! Legalább rájött, hogy ideje letérnie a megszokott útról, s ha kell, visszaülni az iskolapadba!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Főnöke egyre több bizalmas feladattal bízza meg, mert tudja, hogy feltétel nélkül egyedül önbe bízhat. Ne éljen vissza a helyzettel, de használja ki a szerencséjét és ne vegye figyelembe irigy kollégái megjegyzéseit.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Sajnos, egyszer már csalódott párjában, így nem tud benne feltétel nélkül megbízni. Sőt, a féltékenykedés napirendivé vált, pedig ezzel ront az amúgy is labilis kapcsolatukon. Tisztázzák a dolgokat, s ha nem tudják, jobb, ha búcsút intenek egymásnak!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Pénzügyei pocsékul állnak, amit nem csak rosszul kezel, de nehezen is visel. Ha nem lép közbe, rövid időn belül komoly gondok jelentkezhetnek nemcsak a család, de vállalkozásainak az anyagi helyzetében is. Vigyázzon, mert sebezhetővé válhat!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ha kellő energiával és kitartással rendelkezik, akkor semmi és senki sem állíthatja meg, hogy elérje kitűzött célját. Semmi mást nem kell tennie, csak szorgalmasan és kitartóan dolgozni tovább, s meglesz a jutalma, ami jelentős fizetésemeléssel járhat!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Hangulata nem a legjobb, ezért próbálja feldobni néhány új ruhadarabbal. Úgyis rég vásárolt már magának új dolgokat. Párja is értékelni fogja, hogy ismét ad magára és igyekszik csinosan öltözködni. Ne hanyagolja el magát!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Egy régi álma teljesülhet! Boldogságra vágyik, amit most megkaphat. Eddigi bizonytalan anyagi ügyei végre rendeződni látszanak, s hamarosan azt is megengedheti magának, hogy kedvesével egy romantikus vacsorán vegyenek részt, ahol akár még az esküvő is szóba jöhet!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Semmi sem indokolja, hogy egy közeli munkatársával flörtölni kezdjen, vagy akár viszonyt kezdeményezzen. Gondolja meg, milyen következményekkel járhat. Egy futó kaland nem érhet annyit, hogy szétdúlja miatta két család életét!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Még soha nem érezte magát olyan jól a bőrében, mint most. Végre azt csinálhatja, amit szeretne, és amihez kedve van. Még soha nem volt ilyen boldog és gondtalan! Azért az óvatosság most sem árt, főleg, ami a pénzét illeti. Vigyázzon rá!