És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre

Az oroszlán új főnökre számíthat. A skorpiótól családtagja kér segítséget. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Össze kellene állítania azoknak a kollégáinak a névsorát, akik ön mellett állnak a nehéz időkben, hogy tudja, kikre számíthat s kikre kell fokozottabban hallgatnia, és főleg kiktől kellene mielőbb megszabadulnia.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Családcentrikus, de ha gond van, szívesen meghallgatja a rokonok véleményét is a dologról és annak ismeretében próbál állást foglalni. Legyen saját véleménye, és álljon is ki mellette, és soha ne a másét ismételgesse!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Sokkal bevállalóbbnak kellene lennie! Az állandó kételkedés nem fogja előbbre vinni sem a magánéletében sem a munkájában. Szedje össze magát, mivel sokkal többre képes, mint amennyit feltételez magáról. De ezt be is kellene bizonyítania.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

A rokonok mindent megtesznek annak érdekében, hogy kedvesével ne unatkozzanak. Azonban, ha csak egy rövid időre is beleképzeli magát az ő helyzetükbe, máris jobban meg fogja érteni őket és igyekezni fog minél többet segíteni nekik.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Új főnök van kilátásban, ezért jót tenne magának azzal, ha helyezkedni kezdene! Bár remek ötleteivel bombázza főnökeit, de mindezt olyan gyorsan teszi, hogy csak kevesen tudják követni, így az eredmény és az elismerés sem ugyanaz!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Nem kellene mindig pánikba esnie, ha valami nem úgy sikerül az életében, ahogy azt előre eltervezte. Inkább arra összpontosítson, hogy amit megteremtett, azt meg is tudja tartani. Nem lesz könnyű, de ha a kitaposott úton halad tovább, sikerülni fog!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Szeret illúzióban élni, pedig jobban tenné, ha szembenézne végre a való világgal, a valós lehetőségekkel. Talán a végső kétségbeesés vagy a reménytelenség teszi, de a féltékenység kezd eluralkodni önön, ami nem tesz jót párkapcsolatának.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Egy családtagja, akivel rendkívül jó a kapcsolata, az ön segítségét kéri. Ne mondjon neki nemet, mivel megérdemli a törődést! Amennyiben ingatlannal kapcsolatos problémái lennének, beszéljen szakemberrel, tőle kérjen tanácsot!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Nem szereti a változásokat maga körül, ennek ellenére nem kellene megijednie. Való igaz, hol a szerelmi életében történik valami, hol meg az üzleti ügyekben kell gyors döntéseket hoznia, de ezek nem jelenthetnek problémát önnek!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Barátainak a biztatására igyekszik egy eddig ismeretlen területen érvényesülni, de sajnos a lelkesítő kezdés ellenére a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzelte. Ne csüggedjen, mert ez a sikertelenség csak ideiglenes! Hamarosan nemcsak a kollégái, de barátai, ismerősei is önről és a sikereiről fognak beszélni.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Szinte pillanatok alatt úgy összekuszálódtak a dolgok maga körül, hogy nemcsak a munkahelye, de a jól működő kapcsolatai is veszélybe kerülhetnek. Ne a csodára várjon, hanem szedje össze magát és minél előbb rendezze a félreértéseket!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Anyagi helyzete komoly változáson mehet keresztül. Vagyis olyan időszak következik, amikor ajánlatos figyelemmel kísérnie az erőforrásait, beleértve azon képességeit, amelyek segítségével számottevően javíthat pénzügyi helyzetén.