És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

Az ikrek segítsen a rászoruló rokonnak. A vízöntőt érzékenyen érintik az igazságtalanságok. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Érhetik kisebb csalódások, kudarcok, de ne törődjön velük, ne szegjék a kedvét. Továbbra is dolgozzon és éljen becsületesen, ne hagyja, hogy munkatársai vagy szerettei csalódjanak önben. Ne feledje, csak lelkiismeretes munkával lehet sikeres!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Az elkezdett munkái és ügyei jó irányba haladnak, s ha hallgat végre a megérzéseire, nem kis összeggel lehet gazdagabb. Párkapcsolata kiegyensúlyozott, harmonikus, úgy érzi, megtalálta lelki társát.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Egyik rokona, aki kedves a szívének, egyedül érzi magát, ezért hajlamos kitalálni dolgokat, csakhogy több időt töltsön vele. Igyekezzen jobban figyelni rá és meglátja, hálája, köszönete nem marad el!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Munkatársa kezd visszaélni a jóindulatával. Ne hagyja magát kihasználni! Mondja meg neki végre, hogy hol a határ. Ugyanis, ha nem teszi meg, nem lesz egy nyugodt perce sem tőle! Álljon a sarkára!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Baráti kapcsolatai ilyen rendezettek még soha nem voltak! Még saját maga is elcsodálkozik ezen, pedig mindezt saját magának köszönheti. Rájött, barátok nélkül nem lehet és nem is érdemes élni!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szégyelli magát, mert elfeledkezett egy régen vállalt kötelezettségéről, ami nem jellemző önre. Nem kell aggódnia, nem késett le semmiről, bár szívesen átengedné másnak ezt a feladatot, de sajnos, nem teheti.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Munkatempója és lendülete munkatársait is magával ragadja, természetesen a riválisai nélkül, akik nehezen fogadják el, hogy önnek sikerült megszereznie egy, a cég számára nagyon fontos projektet. Ne csodálkozzon, ha szaporodnak a vetélytársai!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ha van gyermeke, próbáljon közös hangot találni vele, különben kicsúszik a kezei közül és nagyon nehéz lesz visszatérítenie a helyes útra. Bármin is vitatkoztak össze, okosabban teszi, ha megbeszélik, és közös megoldást találnak!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Kedvesével szinte álomszerű a kapcsolata, ezért ne csodálkozzon, hogy van néhány irigykedő a környezetükben. Sőt, még olyan is akad, aki szeretné megszerezni magának kedvesét, de féltékenységre nincs oka. Nem éri el a célját!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Csalódottnak érzi magát, mivel olyan dolgokkal kénytelen ismét foglalkozni, amelyekről azt gondolta, már rég rendezve vannak. Ha párkapcsolatban él, kedvese elvárja öntől, hogy vitás kérdésekben az ő véleményét támogassa. Ha egyetért vele, akkor ez a kérés rendben van, de ha nem, ne tegye! Manipulálni akarja önt!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkahelyén érzékenyebben érintik az igazságtalanságok, amelyekkel egyre gyakrabban találkozik. Ha szeretné megbeszélni a főnökével, tegye, de csak nyugodtan, nehogy maga ellen fordítsa, mert akkor mehet új állás után nézni!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Büszke gyermekére és boldognak érzi magát, s nem ok nélkül. Olyan dolgok történnek önökkel, amelyekre nem lehet felkészülni. Csodálatos érzés, ha a csemete olyat tesz, ami miatt nemcsak a szűk család, de a rokonság is méltón büszke rá!