És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre

A kos ne törődjön az áskálódó kollégákkal. A halak nyugodjon meg. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Várja ki türelmesen, mert hamarosan jó dolgok történhetnek. Néhány kollégájának nem tetszik a kitartása és következetessége, mert úgy érzik, nem tudják felvenni önnel versenyt. Ne figyeljen rájuk! Tegye a dolgát, amit és ahogy kell!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Sem munkájában sem családi életében most nem kellene változtatnia. Előbb fejezze be, amit elkezdett, s ha már látja, min lenne jó még mindig módosítani, csak utána tegyen. Bár jó lenne kisebb szünetet tartania a kettő között.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Kiegyensúlyozottnak és boldognak érzi magát, amit nagyban kedvesének köszönhet, mivel mindent elkövet, hogy önt boldoggá tegye. Igyekezzen ön is több időt tölteni vele, bár ez néha sajnos kivitelezhetetlen.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Már azt is elfelejtette, hogy szabadságon volt, nem még azt, mikor. Úgy érzi, jó lenne újra pár nap szabad, hogy lazíthasson, pihenjen. Beszélje meg főnökével, talán már teljes a létszám a munkában és el tudja önt engedni!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Nem ragaszkodik az új dolgokért, de most kénytelen lesz elfogadni azokat. Munkahelyén új munkaeszközökre számíthat, amelyek miatt át kell szerveznie nemcsak megszokott hétköznapjait, de a munkahelyi szokásait is.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Jó lenne, ha a hétvégét főnökével töltené, ugyanis így sikerülhet érdeklődésével, ügyes és irányított lépéseivel jobb feltételeket biztosítania magának a munkahelyén. A kényelmes és jól fizető pozíció megérhet ennyit!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Egyelőre nem érzi tehernek, hogy egyik rokona állandóan segítségre szorul. Azért jó lenne, ha utána érdeklődne és vigyázna, nehogy kihasználja önt és visszaéljen a szeretetével. Nehéz elképzelni egy rokonról, de sajnos, megtörténhet.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Párja hajlamos a túlkapásokra, ha a munkájáról, karrierjéről van szó. Nem tűr ellenvéleményt sem öntől, sem munkatársaitól, de néha még felettesétől sem. Ezért veszélyben az állása. Beszéljen vele, különben munka nélkül marad!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Főnöke és barátai által sikerül olyan emberekkel megismerkednie, akikkel már régóta szeretett volna, s tudja, ők azok, akik egyengethetik a karrierjéhez vezető úton. Önbizalma ismét a régi, s tele energiával lát munkához.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Sokkal jobban kellene vigyáznia az egészségére. Legalább szűrővizsgálatokra elmehetne! Ne csak akkor látogassa meg az orvosát, amikor már problémái vannak! Szerencsésnek érezheti magát, mivel olyan emberek veszik körül a munkahelyén és otthon, akiket szeret, és akikben megbízhat.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Vitába keveredett anyósával, ami, ha nem vigyáz, elfajulhat. Ne a sérelmeit sorolja neki, hanem próbálja őt is megérteni! Mindenekelőtt gondoljon arra, ő az, aki felnevelte a párját! Próbálja megérteni őt is! Beszéljék meg a dolgot!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Nyugodjon meg, fogja vissza hatalmas igazságérzetét, s várja ki a legmegfelelőbb pillanatot, s csak utána próbálja megbeszélni párjával azokat a dolgokat, amelyek nem tetszenek önnek. Meg fogja érteni, ha okosan és nyugodtan mondja!