És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A rák eseménydús időszakra számíthat, a vízöntő lelki problémákra. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nemcsak családi körben, de a munkahelyén is változás lehetséges. Elképzelhető, hogy kinevezik a régóta áhított pozícióba, vagy új, szimpatikus főnököt kaphat.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Amennyiben sikereket szeretne elérni és karriert építeni, akkor mindenekelőtt a hossz távú terveire kellene összpontosítania. Főnökétől megtudhatja a következő projekt összetevőit, melyeket mielőbb osszon meg kollégáival!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Néhány riválisa megpróbálhatja becsapni, de csak akkor lehetnek eredményesek, ha szétszórt vagy éppen könnyelműen veszi a dolgokat. Figyeljen jobban, mert nem kevés pénze bánhatja figyelmetlenségét!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Eseménydús időszak előtt áll számtalan lehetőséggel. Legyen nyitottabb az új dolgok és a kollégák felé. Ha megteszi, rá fog jönni, hogy terveit, elképzeléseit velük közösen könnyebben megvalósíthatja, és gyorsabban célba érhet!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

El kellene végre gondolkodnia azon, hogy mi fontos és mi lényegtelen önnek. Tisztázza először magában ezeknek a szavaknak a jelentését, ugyanis óriási különbség van köztük! Amint megtalálja az értelmét, a megoldásra is rá fog jönni!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Nemcsak kollégáit, de családját is boldoggá tenné, ha legalább igyekezne az ígéreteit teljesíteni, vagy csak olyat ígérjen meg, amit be is tud tartani! Mert ha továbbra is így tesz, okkal fogják megbízhatatlan embernek tartani!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Problémás napja lesz az eddigieknél, de lassan már ezt is megszokja. Az utóbbi időben úgy érzi Fortuna nem fogadta a kegyeibe. Azért, hogy a szerencse megforduljon, önnek is tennie kellene valamit és nem csak sajnáltatnia magát!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Nem kellene állandóan türelmetlenkednie és kapkodnia. Előbb fontolja meg a lépéseit, s csak aztán cselekedjen! A körülmények gyorsan változnak ön körül, talán éppen ezért kellene sokkal rugalmasabban venni a dolgokat!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Nem lenne becsületes öntől, ha kollégáira fogná azokat a hibákat, amelyeket ön követett el. Csak az hibázik, aki dolgozik is! Főnöke meg fogja érteni, s mivel ismeri önt, tudja, nem felelőtlenségből hibázott!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Tele van energiával, ennek ellenére nem kellene elpocsékolnia mindet, mivel a szabadságolások után komoly feladatok várnak önre. Bár még nem tud róla, de főnökei olyan feladatot szánnak önnek, amelyet senki másra nem bízhatnak rá! Ne hagyja őket cserbe, s ne kelljen csalódniuk!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Lelkileg kaotikus helyzetbe kerülhet, mivel már maga sem tudja, mit érez kedvese iránt. Családban is problémák vannak, úgy érzi, magára nem jut ideje, mert mindig más problémájával, gondjával kell foglalkoznia. Utazzon el pár napra!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ami a pénzügyeit illeti, javul a helyzet, de a felelőtlen költekezés ideje még nem jött el. Ne a múlton rágódjon, hanem előre nézzen és tervezze a jövőt! A múltból tanulni, okulni kell, a jövő viszont számos meglepetést tartogathat még önnek!