És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A mérleg ma mérlegeljen. A halakra számos kihívás vár. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Csapatmunka folyik a munkahelyén, ezért, ha azt szeretné, hogy a kollégái rendesen elvégezzék a munkájukat, akkor beszéljen velük érthetően és világosan, s mondja el nekik, mi a teendőjük és mit vár el tőlük.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Kedvese hajlamos a féltékenykedésre, és ha néhány kérdésben nem értenek egyet, s nem akar vitát, akkor egyszerűen ne mondjon el neki mindent, ami nem egyenlő a hazugsággal, csak éppen szeretné elkerülni a vitát, s nem közli vele a valós helyzetet.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Remek lehetőségekkel kecsegteti a sors, ugyanis számos új alkalma lesz arra, hogy bebizonyítsa, mire képes. Bár továbbra is többet kell dolgoznia, mint a többieknek, de tudja, hogy ez a fajta befektetése mindig megtérül.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

A több munkáért, több fizetés is jár. Éppen ezért ne szégyellje elkérni azt, ami megilleti. Főnökei szó nélkül megadják, amit kér, mert látják, hogy megbízható és következetes, és főleg a határidős munkával mindig időre elkészül!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

A felmerülő problémákat könnyedén meg tudja oldani, ha végre nem álmodozik tovább, hanem a realitások talajára lép! Ne siránkozni kellene a dolgokon, hanem mielőbb rendezni azokat. Főleg, ha szinte semmiségről van szó!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Hatékonyabban tudna dolgozni és sikeresebb lehetne, ha nem ragaszkodna annyira a régi, bevált dolgokhoz, hanem újítana és az elméletet össze tudná kapcsolni a gyakorlattal. Ha nem így tesz, ne számítson gyors eredményre!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

El kellene gondolkodnia néhány dolgon és mérlegelni azokat. De mivel nincs összhang lelkivilága és fizikai állapota között, így szinte képtelen felelősségteljes döntéseket hozni, pedig most ugyancsak sürgős lenne.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Kaotikus napra számíthat. Ez vonatkozik ugyanúgy magánéletére, mint a munkahelyi kapcsolataira. Kedvesével a vitái kezdenek nagyon elfajulni, munkatársai pedig mindent elkövetnek, hogy ártsanak önnek. Hallgasson a belső hangra és ösztönösen cselekedjen! Nem fogja megbánni!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha úgy érzi, van felesleges energiája, azt ne tékozolja el, hanem inkább sportoljon, amiből a későbbiekben még profitálhat is. Szerettei több időt szeretnének önnek tölteni. Legalább a közös vacsorákat megígérhetné és be is tarthatná!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

A dolgokon, problémákon nem megsértődni kellene, hanem mihamarabb rendezni azokat. Nem meghátrálás a megoldás ilyen helyzetekre, hanem mielőbb kideríteni a baj okát és megbeszélni, mert mindig minden megoldható, csak akarni kell! Ön is tegyen így, s meglátja, hamarosan sokkal könnyebb lesz!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Nézzen szembe az igazsággal, a tényekkel, és ne dugja homokba a fejét! Gyermeke rossz úton jár, mégsem vesz róla tudomást, pedig, ha most nem tesz határozott lépéseket, később bánni fogja. S mire észbe kap, már késő lesz!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Számos kihívás vár önre, s bár nagyon szeretné továbbra is megtartani függetlenségét, de ez most nem fog menni! Kedvese ugyanis mindent elkövet, hogy örökre maga mellett tudhassa. A döntés azonban az ön kezében van!