És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A bika most romantikázzon. A halak nem vette észre, hogy megváltozott. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha így folytatja, még az a kevés önbizalma is elszáll, ami még megvan. A kisebbségi érzése miatt már a munkájára sem tud úgy összpontosítani, ahogy szokott, és ahogy kellene. Sokkal magabiztosabb lehetne, ha meghallgatná barátai tanácsát.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Szeret romantikázni, s mivel kevés időt töltenek együtt, érzi ennek most jött el az ideje. Az ötlet bizonyára kedvesének is tetszeni fog, ne aggódjon! Inkább készítse el a terepet. Párja nemcsak örülni fog az ötletnek, de hálás is lesz érte!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Úgy érzi, még nem elég szoros a kapcsolatuk ahhoz, hogy összeköltözésre gondoljanak, bár kedvese ezt teljesen másképp látja. Igaz, vannak kisebb-nagyobb problémák, súrlódások önök között, de meg tudják oldani!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Párkapcsolata néha viharosra sikerül, de az egymás iránti szeretet és tisztelet mindig megvédi a szakítástól. Mindketten tudják, hogy a vitákat nem kell komolyan venni, mert az érzéseik kölcsönösek és mélyek.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ebben az időszakban inkább a pénzköltéssel, mint pénzkereséssel lesz elfoglalva, ezért jobb, ha előre meghatározza, mennyi az az összeg, amit egy nap elkölthet. Tudatosítsa, hogy nem lépheti túl a keretet, különben lenullázza a számláját.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Mindenekelőtt azoknak az embereknek a társaságát keresi, akiktől van még mit tanulnia, és akiket bölcsességük miatt tisztelni tud. Ezekkel az emberekkel való találkozása hatással lehet későbbi döntéseire!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Az összejövetelen mindenki remekül fogja érezni magát, bármilyen tarka is lesz a társaság. Baráti pártfogókra, mecénásokra különben is hamarosan szüksége lehet, ha terveit, elképzeléseit szeretné megvalósítani.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ebben az időszakban alkalma lesz más pénzével üzletelni, vagyis befektetni egy éppen jónak ígérkező üzletbe. Még az is megtörténhet, hogy a nyár folyamán örököl valakitől egy szép kis összeget, amit már nincs szíve elherdálni, inkább befekteti.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Kollégáival való kapcsolatánál mindig összhangra törekszik. Amennyiben ön a főnök, akkor a barátságot nem kell erőltetni, nehogy a későbbiekben emiatt kínos helyzetbe kerüljön. Fontos, hogy döntéseit a következetesség jellemezze!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Kész önkritikát gyakorolni, de amire rájön, az nincs az ínyére. A szembenézés önmagával néha bizony fájdalmas, de csak így lesz képes tisztán látni a régóta húzódó bizonytalan helyzeteket. Sőt, a kedvesével való vitát is teljesen más fényben fogja látni, ha elfogadja, amire az önbírálat idején rájött.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Amennyiben egy kis nosztalgiázásra vágyik, akkor a szabadságát töltse ott, azon a helyen, ahova kedvesével oly gyakran jártak és jól érezték magukat. Visszatérni a szép élményekben gazdag helyekre remek kikapcsolódást jelenthet.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Észre sem veszi, de az utóbbi időben nagyon megváltozott, ami társának nemcsak, hogy nem tetszik, de félelmet és feszültséget vált ki belőle. Beszélje meg vele a változás okát, akkor jobban fel tudná dolgozni az új helyzetet!