És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A kosnak ismerőse segíthet. A szűz legyen magabiztosabb. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha sikerül összeszednie magát és lenyugszik, olyan ötletei, tervei támadhatnak, amelyek nemcsak a sikert hozhatják meg önnek, de hosszú távra az anyagi biztonságot a családnak. Egy ismerős segítségével előnyös helyzetbe kerülhet.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Munkahelyén több dolog is úgy alakul, ahogy szeretné, s az adott helyzetekből szerencsésen és sikeresen kerül ki. Itt az ideje, hogy elbeszélgessen főnökével a fizetésemeléséről. Szerencséje lehet és nyitott lesz rá

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Megtanult uralkodni az érzelmein, s kollégáival szemben sikerül visszatartania magát, de kedvese sajnos nem ússza meg a dolgot! Ugyanis minden alkalommal övé a villámhárító-szerep, s nagyon elege van már belőle. Elgondolkodhatna a dolgon!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Sikerült belebonyolódnia egy titkos viszonyba, melyet most szeretne rendezni. Amennyiben elég bátornak és határozottnak érzi magát s aszerint is cselekszik, akkor minden úgy történhet, ahogy szeretné. Csakis önön múlik!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Nagyravágyó, aki meg van győződve arról, hogy vezetőnek született. Ha ezt komolyan gondolja, akkor ideje, hogy ennek érdekében tegyen is valamit. Ne a sült galambra várjon, hanem dolgozzon is meg a sikerért, a karrierért!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Eszébe ne jusson visszautasítani azt az funkciót, amiért annyit dolgozott, mivel higgye el, főnöke tisztában van az ön képességeivel! Sokkal magabiztosabbnak kellene lennie. Önön kívül mindenki tudja, többre képes, mint gondolná!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Hosszabb ideje szingliként élt, így megtapasztalhatta, milyen is az. Ezt akár egy új viszonyra való felkészülésnek is tekintheti. Volt elég ideje arra, hogy a múlt sérelmeit lezárja, és tiszta lappal induljon egy új kapcsolatba.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Kimerült, túlhajszolta magát, munkahelyén nincs a helyzet magaslatán, ami több kellemetlenséget okoz önnek. Szedje össze magát és tegyen rendet maga körül! Ha átgondolná és újrarendezné munkahelyi teendőit, máris könnyebbé válna a helyzete.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha végre a megérdemelt szabadságát tölti, akkor érthető, hogy habzsolja az élvezeteket és a flörtöktől, kalandozásoktól sem riad vissza. Jól teszi! Töltődjön fel energiával és élvezze ki a nyár minden percét, mert a munkahelyén erre nem lesz lehetősége.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Nemcsak munkatársai, de néhány ismerőse is gőgösnek, önteltnek tartja. Ezzel most nem kellene foglalkoznia, ne hallgasson rájuk. Terveit szeretné sikeresen kivitelezni, s legnagyobb meglepetésére a legjobb szakmai tanácsot éppen régi vetélytársától kapja. Úgy látszik, győz az észérv, s érzik, okosabb, ha összefognak.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Életének egyik legszerencsésebb időszaka előtt áll, s még a legmerészebb álmai is megvalósulhatnak nemcsak magánéletében, de munkahelyén is! A párkapcsolatában történő változások elősegítik, hogy kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá váljon.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Míg ön a magabiztos, határozott magatartást előnynek tartja, mások ezt gőgnek tekintik. Pedig a gőg az egészen máshol kezdődik. Ne hallgasson másokra! Menjen a saját feje és megérzései után, mert csak így érhet el bármit az életben!