A VASÁRNAP sztárja: Gubík Ági

Napi sorozat főszereplője egy kereskedelmi tévécsatornán, Budapesten. Ugyanott színpadon Agatha Christie krimijében, Dunai Ferenc bohózatában és Pasolini drámájában. Gubík Ági teljes énjét adja minden szerepéhez.

Talabér Tamás fotója

Ezt tanulta annak idején a pozsonyi színművészeti főiskolán.

Egyik osztályvezető tanára, Emília Vášáryová példáját követve semmiből sem spórolja ki az energiát, mivel tudja: akkor lehet csak igazán jó, ha az egész lényével van jelen a színpadon. A múlt év egyik nagy sikerű, külföldön is komoly elismerésekben részesült szlovák filmjében, az Eva Novában van egy rövid, közös villanásuk. Csaknem húsz évvel az után, hogy elvégezte a főiskolát, együtt állhattak kamera elé.

 

Miért volt legendás az osztálya a színművészetin? Mi mindenre van lehetősége a Barátok köztben? Tud váratlan dolgokat vinni a játékba? Milyen a kapcsolata a figurával? Miért távozik mégis a sorozatból? Milyen ára van a sorozatos szereplésnek? Milyen szerepet kapott Csehországból? Mennyire fér bele a színház a mindennapi életbe? Milyen a kapcsolata Szellő Istvánnal? Mit olvasott erről a bulvárlapokban?

Minderre és még sok más kérdésre is választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!