És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A rák vitába keveredhet a párjával. A vízöntő meg ne aggódjon már annyit a munkahelye miatt. 

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ez a hétvége tökéletesen megfelel különböző társasági összejövetelekre, találkozásokra. De ha kedvesével párkapcsolati problémáik vannak, okosabb, ha előbb rendezik a dolgot, hogy ismét a régiek, a társaság szíve-lelke legyenek.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ezt a hétvégét pihenéssel, kikapcsolódással kell töltenie és főleg feltöltődéssel, mert a későbbiekben rengeteg energiára lesz szüksége, ha a főnöke által kiosztott feladatokat maradéktalanul és időben szeretné teljesíteni.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

A régóta várt csoda most bekövetkezhet. Több segítője is lehet, főleg barátai, családja és kedvese. Egy régi kolléga is megjelenhet, aki segít önnek. Még az is lehetséges, hogy ez lesz élete legszebb és legeseménydúsabb időszaka.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Vitába keveredhet kedvesével, mindenekelőtt a közös kassza miatt. Ha a kapcsolata nem állt elég stabil alapokon, akkor most véget is érhet. Ez elsősorban önnek kedvezne. Ha peres ügybe bonyolódna, legyen óvatos, kerülje a trükközést!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Egyre gyakrabban határozatlan, kerüli a konfrontációkat. Szeret gondoskodni kedveséről, néha nagyon is aggodalmaskodó. Párja néha féltékenységnek, érzelmi zsarolásnak veszi a túlzásait. Okosabb, ha megbeszélik a dolgot!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Szereti a nem szokványos foglalkozásokat, ezért keresi a rejtélyes hivatásokat. Munkájából kifolyólag gyakran kerül veszélyes helyzetbe, amit hozzátartozói nehezen viselnek, mert aggódnak önért. Nyugtassa meg őket, hogy nincs miért aggódniuk!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Kevés a hasonlóság ön és kedvese között. Míg ön a nyugodt, figyelmes életmód híve, addig párja épp az ellenkezője, ami teljesen kiborítja őt. Rejtély, hogyan tudták eddig is fenntartani a kapcsolatukat, de ha így folytatják, nem nagy jövő jósolható neki!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Külső szemlélőnek úgy tűnhet, mintha az a bizonyos eset semmilyen hatással sem lenne önre. Pedig téved, mivel legbelül sok minden megváltozott önben és néhány dolgot átértékelt. Ne búslakodjon, inkább tűzzön ki új feladatokat maga elé!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Van néhány kollégája, akikre szívesen hallgat és a tanácsaikat is megfogadja. Bár az utóbbi időben aggódva figyeli a munkatársak közti eldurvuló vitát, de nem szentelt rá nagyobb figyelmet. Pedig ideje lenne komolyan vennie!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Éppen ideje, hogy elmenjen pihenni. Elég volt a robotolásból, az idegeskedésből! Egyeztessen családjával, mikor merre és hova szeretnének menni és szervezze meg az utazást. Minél előbb, annál biztosabb, hogy el is jutnak valahova! Szabadsága alatt vigyázzon értékeire, nehogy meglopják!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Nem kellene állandóan a munkája és munkahelye miatt aggódnia. Sokkal könnyebben és egyszerűbben lenne minden, ha lazábbra venné a dolgokat. Ezen téren sokat tanulhatna kollégáitól! A hétvégét töltse kettesben kedvesével!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Az utóbbi időben megállás nélkül dolgozik. Itt az ideje a pihenésnek, a lazításnak és főleg, hogy végre saját magára is szánjon egy kis időt. Valamelyik rokona vagy barátja, ha anyagilag szorult helyzetbe kerülne, segítsen neki. Nem fogja megbánni!