És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A bak találkozhat valakivel, akinek a hatására kissé felbolydul az élete. A halak naiv, ha azt hiszi, problémái ripsz-ropsz megoldódnak.

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Ha úgy döntött, hogy a lakását/házát szeretné felújítani, akkor ez az időszak tökéletesen megfelel az ilyen tevékenységnek. Lehetőleg úgy szervezze az egészet, hogy a munkálatok után a család elmehessen valahova kipihenni ezt a felfordulást.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Nem tud, de nem is akar kiszabadulni a mókuskerékből. Munkamániás, ezért jobb, ha minden erejével arra összpontosít. Kitartása és fegyelme hozzásegíti ahhoz, hogy elismerjék és akár egy új feladattal bízzák meg, esetleg előléptetik.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Szerencsésnek érezheti magát, ugyanis a dolgai elképzelései szerint alakulnak. A lehetőségeket, melyeket az élettől kap, akár munkája során, akár magánéletében maximálisan használja ki. Nem tudhatja, meddig segíti szerencsecsillaga.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Az utóbbi időben egyre erősebben érzi, hogy szüksége van szellemi fejlődésre, főleg a munkájához, ahol igyekszik mindig mindenben a maximumot teljesíteni. Ne féljen attól, hogy nem sikerül a terveit magvalósítania. Legyen bátorsága és sikerülni fog!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Mint mindig, most is maximálisan teljesít, és minden energiáját beleadja a munkájába. Nem csoda, ha sikert sikerre halmoz. Viszont nem árt az óvatosság, nehogy túlhajszolja magát és hosszabb időre munkaképtelenné válik!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Bármilyen feladatba kezd ebben az időszakban, szinte minden elkezdett ügyletet előnyösen zárhat, sőt, hosszú távon profitálhat belőle. Aknázzon ki minden lehetőséget, mert csak így tehet szert anyagi biztonságra és némi tartalékra.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Minden kockázat nélkül vághat bele az új üzletekbe. Nyugodtan fektesse be megtakarítását, kössön üzleteket, csak pozitívan zárhatja a hetet. Ugyanakkor a hétvégét töltse pihenéssel, kikapcsolódással és töltődjön fel új energiával.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Érzelmeit most duplán is viszonozza a kedvese. Hagyja, hadd vegye le ismét a lábáról! Ha még szingli, váratlanul megtalálhatja a szerelem. Ne ijedjen meg, inkább próbáljon alkalmazkodni az új helyzethez!

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Remélhetőleg sikerül tanulnia régi hibáiból és ugyanazokat nem követi el ismét. Ugyanis csak így haladhat előre a karrier, a siker felé. Bár gyors sikerre még így se számítson! Ne aggódjon, nincs egyedül! Kedvese támogatja!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Találkozhat valakivel, akinek a hatására kissé felbolydul az élete és a nyugalmának is vége. Bár igyekszik félvállról venni az egészet, s bízik abban, hogy ez csak egy kis románc, ami nem rombolhatja szét megszokott életét, de hamar rá fog jönni, ez az egész valós és igaz érzéseken alapul.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Remek tervei és ötletei vannak, de most mégsem kellene kockáztatnia, mert nem járhat sikerrel. Jobb, ha hallgat a megérzéseire, eddig ugyanis még nem csalódott bennük. Egyelőre felejtse el a dolgot, s tudni, érezni fogja, amikor aktuális lesz.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Nagyon naivnak kell lennie, ha azt hiszi, problémái ripsz-ropsz megoldódnak. Ebben az ön helyében nem bíznék, ugyanis csak akkor érhet célba, ha tesz is érte valamit, elsősorban komoly áldozatot hoz.