És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

A mérleg most fektesse be pénzét. A halak ne fesse az ördögöt a falra. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Sokkal jobban bízhatna magában! Ha továbbra is önbizalomhiánnyal küzd, jóval nehezebben tudja megvalósítani elképzeléseit, terveit. Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, ne habozzon, ne szégyellje magát, hanem kérjen!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Kissé kicsapongó, ugyanakkor bájos és gyakran eredményes hozzáállása helyett talán nem ártana visszafogni magát és a másokban rejlő mély érzések felszínre hozására összpontosítania. Élvezni fogja, mert látja, megéri!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Jól érzi magát jelenlegi párkapcsolatában, s nem érdekli, milyen is volt az ezt megelőző időszak. Lényeg, hogy sikerült átvészelniük a nehéz helyzeteket, sőt a kritikus korszaknak vége, és mindent elkövetnek, hogy boldoggá tegyék egymást.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Kezdi egyre tisztábban látni a dolgokat, a saját helyzetét, melyeket szinte már kilátástalannak hitt. Ha továbbra is pozitívan viszonyul a problémák megoldásához, hamarosan minden rendeződni fog és még sikert is elérthet!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ha szingli, több lehetősége is lenne egy új kapcsolat kialakítására, de mintha egyiket sem akarná úgy igazából. Habozik, s igyekszik tisztázni önmagával, mit is szeretne tulajdonképpen és mit vár egy kapcsolattól.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Az egyéjszakás kalandok nem a legmegfelelőbb módjai egy hosszú távú kapcsolat megalapozására. Éppen ezért feleslegesen pazarolja az idejét és energiáját az ilyen értelmetlen dolgokra. Ne aggódjon, az igaz szerelem hamarosan meg fogja találni!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Most lenne érdemes kihasználni a szerencséjét, mivel a mostani befektetései a közeljövőben komoly haszonnal térülhetnek meg. Ne habozzon, inkább cselekedjen! Nem fogja megbánni, mivel a siker szinte garantált!

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Hetente legalább egy szabad estét beiktathatnának munkarendjükbe, amikor csak egymással törődnek. Vacsorázni, moziba mennek édes kettesben, amire az utóbbi időben egyre ritkábban volt idejük. Bárhogy is lesz, a lényeg a türelem.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ne verje magát adósságba! Igyekezzen addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér! Nem csak az egészet kellene látnia, hanem az apró részletekre is igyekezzen összpontosítani, mert azokból áll össze a végeredmény.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Mivel már javában tombol a nyár, a szervezet átállása miatt hajlamos lazábban venni a dolgokat. A pontossága és figyelme csökken, ami érződik teljesítményén. Ha teheti, vegyen ki pár nap szabadságot, utazzon el, pihenjen és töltődjön fel energiával, mert az elkövetkező időszakban nagy szüksége lesz rá.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Minden körülmény között képes a kivételességére alapozni, s ennek megfelelően a céljai sem mindennapiak. Még a gondolkodása is teljesen más, mint egy átlagemberé, de szerencsére, önnek nem a másoknak való megfelelés a szándéka.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Nem kellene falra festenie az ördögöt, mert megjelenik! Ne gondoljon arra, hogy párja megcsalja, csak azért, mert többet túlórázik. Lehetséges, hogy szeretné a feladatait nyaralás előtt befejezni, hogy a szabadság alatt minden idejét önnek szentelhesse!