És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

Az ikrek szedje össze magát. A nyilas tekintsen szét néha a való világban is. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Felelősségérzete maximális, erőssége pedig mindenképpen az, hogy elszántan és egyenesen halad a kitűzött cél felé. Ha fejébe vesz valamit, azt senki sem tudja onnét kiverni. Pedig néha meghallgathatná mások véleményét is!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Munkájában sikeres lehet ebben az időszakban, viszont szerelmi életében komoly változásokra számíthat, melyeket már csak természetéből adódóan sem fogad valami jól, akár pozitív, akár negatív irányba történik az a bizonyos változás.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Úgy érzi, tele van energiával, ezért túlterheli magát a munkahelyén, ami idővel komoly problémákat jelenthet munkájában. Gyakran elakad az egyre növekvő nyomás hatására, és ha így folytatja, teljesen szétesik. Szedje össze magát!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Mindennapjai egyre jobban és hasznosabban telnek. Elcsitulnak az érzelmi viharok, amelyek kommunikációs problémák és az állandó stresszhelyzet okoztak kedvese és ön között. Most már tudja és érzi, szükségük van beszélgetésekre!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Fogja vissza magát, különben senki sem marad meg a közelében! Mindenkinek parancsolni, diktálni szeretne a környezetében élőknek, s ezt hosszú távon kevés ember bírja. Szép szóval, kedvességgel többre mehet, mint parancsolgatással!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Nem kellene mindig csak a rosszra gondolnia, mivel a dolgok jól is alakulhatnak, főleg, ha jobban hisz és bízik önmagában. Készítsen több tervet, s így felkészülten már nem lehet akadálya a sikernek, főleg, ha az elképzeléseit követi!

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Ha tartós kapcsolatban él, remek időszak következik az életében. Kedvese mindent elkövet, hogy boldoggá és elégedetté tegye önt. Szinte lesi minden kívánságát és igyekszik enyhíteni a sok stresszt, ami munkahelyén éri.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Nem kellene mindig az érzelmeire hallgatnia, mert így könnyen a saját maga ellensége lehet. A céljait ésszerűen tűzze ki és lehetőleg ne valami ellen vagy valami mellett döntsön. Ha sikeres szeretne lenni, ne hagyja, hogy bárki eltérítse az útjáról.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Óriási lelkesedéssel és hatalmas célokkal tekint a jövőbe. Azért nem ártana, ha néha leszállna a földre és körülnézne a való világban, mert néhány dolog, helyzet teljesen más, mint ahogy azt ön elképzeli. Ennek ellenére ne mondjon le terveiről!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ez az időszak a szerelmi életében remekül alakulhat, ugyanakkor munkájában sajnos nehézségekkel kell számolnia. Még szerencse, hogy egyelőre nem zavarja a kialakult helyzet. Az eddig rejtegetett bohémsága most kamatoztatható, s hamarosan akár egy új üzleti kapcsolatrendszer kiépítése is elképzelhető.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Legokosabb, amit ebben a helyzetben tehet, hogy a sarkára áll és tisztázza a helyzetet kollégáival, mivel most hosszú távon is sokat jelenthet önnek. Még akkor is, ha látszólag nem jön ki belőle valami jól!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Míg munkája során az elővigyázatosság és a nyugalom vezérli, addig a szerelemben az öntől teljesen idegen és szokatlan forrófejűség jellemzi, ami különös és fura helyzeteket eredményezhet a későbbiekben.