És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre

A mérleg új feladatot kap. A vízöntő lavinával számoljon munkahelyén. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Olyan rendkívüli és hosszú távra szóló lehetőségek adódhatnak munkájában, amelyeket, ha nem szalaszt el, a hosszabb ideje gyenge, sőt bizonytalan anyagi helyzetét megerősítheti és biztosíthatja nemcsak a saját, de a család pénzügyi helyzetét is.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Mindig jók voltak a megérzései, és hallgatott rájuk, nem is voltak problémái. Nincs más dolga, mint továbbra is ugyanezt tenni! Ne hagyja, hogy mások befolyásolják csak azért, mert nem minden megy zökkenőmentesen! Majd kialakul!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ha még nincs párja, hamarosan nem lesz oka panaszra, mivel egy kellemes kiruccanás alkalmával sikerül megismerkednie egy elbűvölő személlyel. S amennyiben sikerül okosan forgatni a lapjait, hamarosan búcsút inthet az egyedüllétnek.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

A sok munkától és a stressztől kimerült. Természetesen ez ellen is tehetne valamit. Mindenekelőtt fogja magát és kivételesen egyedül menjen el egy nagyot sétálni. Rövid idő múlva rá fog jönni a probléma lényegére, s közelebb kerülhet a megoldáshoz.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23

Munkahelyén a sok munka és a helyettesítések miatt adódhatnak konfliktusok, főleg közvetlen kollégájával, melyeket bár nehezen tud elviselni érzelmi kitörések nélkül, mégis igyekszik legjobb énjét elővenni, hogy rendezze a vitát.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Ha tartós kapcsolatban él, ez az időszak kissé ingatag és szeszélyes lehet, mivel sok minden kavarog a fejében, így párja sokkal nehezebben igazodik ki önön, mint eddig bármikor, ez pedig komoly feszültséget válthat ki kapcsolatukban.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Munkahelyén főnöke új feladattal bízza meg, melynek kivitelezése nemcsak nehéz, de már-már reménytelennek tűnik. Érdemes lenne kivételesen kedvesét is bevonni a munkájába. Együtt csodákra lehetnek képesek és kapcsolatukat is erősíthetik.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Nagyon sok feladat vár önre a nyár elején, melyeket jobb lenne mielőbb megbeszélni és megoldani az illetékesekkel, nehogy kifussanak az időből. Ehhez viszont elkötelezettnek és állhatatosnak kell lennie.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Ha még szingli, a munkahelyi sikerei, amennyiben hajlandó élni a szinte ajándékba kapott lehetőségekkel, jótékony hatással lehetnek partnerkeresésére is. Talán éppen egyik munkatársa az, aki nemcsak a kollégája szeretne lenni!

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Ha jelenlegi még szingli, párválasztás szempontjából nehéz időszak következhet, mivel valahogy semmi sem akar úgy sikerülni, ahogy szeretné. Gondoljon arra, hogy ez talán nem is olyan nagy baj. Ugyanis a dolgok legtöbbször okkal történnek, s a sors talán éppen így akar egy boldogtalan párkapcsolatot megakadályozni.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Egy kisebb vita munkatársaival akár egy lavinát is elindíthat, ami szinte lehetetlenné teheti a további közös munkát. Ha nem állítja le mindjárt az elején a veszekedést, hamarosan érzékelni fogja, hogy lőttek a harmonikus kollegiális kapcsolatoknak.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Párja büszkeségét sértené, ha bármiben is háttérbe szorulna. Ideje felnőnie, és ne akarjon mindig a táraság középpontjában lenni! De hogy ez így is legyen, azért önnek is tennie kellene valamit. Például nem kell mindig mindenben igazat adnia neki!