És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre

Az ikrek öszönösen érzi, mit akar a kedvese. A skorpió sikeres, szentimentális, változatos időszakra számíthat. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Temperamentumának, szívósságának és fantasztikus teljesítőképességének köszönheti azt a sikert, amit elért, ugyanis mindent egyedül sikerült megcsinálnia. Bár néha kudarc is érte, de az legtöbbször nem önön múlott. Jobban is bízhatna magában!

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Amennyiben régóta él közös háztartásban kedvesével, ez az időszak jó vagy rossz értelemben, de vízválasztó is lehet. Bármelyik irányba is változik az élete, a lényeg, hogy ön továbbra is jól érezze magát a bőrében, és ne hagyja, hogy bárki befolyásolja!

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ösztönszerűen érzi, mit szeretne kedvese, mire lenne szüksége és igyekszik beszerezni neki. Tudja, hogy ez a befektetése hamarosan bőven megtérülhet. Ne is engedje, hogy bárki beleszóljon az életébe. Élvezze bátran a nyarat!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Unalmasan és eseménytelenül telnek a napjai. Ezen sürgősen változtatnia kellene, elvégre mégiscsak most van nyár, most kell kikapcsolódni és bulizni. Beszéljen meg barátaival egy kirándulást. Itt a hétvége, mindenki megérdemel egy kis kiruccanást.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Sajnos, nem túl rózsás a helyzet, már ami a magánéletét illeti. Ne mindenért a kedvesét tegye felelőssé, s a durcáskodás és a méltóságának megőrzése helyett jobban tenné, ha meghívná kedvesét vacsorára. Talán így enyhíthet a kialakult helyzeten.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Sajnos nem fordít elég időt párkeresésre, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá. A szerelmi életére fordított energia kimerülhet néhány egyéjszakás kalandban, ami ugyancsak méltánytalan önre és szeretteire nézve is.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Fél új kapcsolatokat létesíteni, mert néhányszor már megégette magát. Ha szerelemről van szó, ezúttal nem kellene aggódnia. Bátran vágjon bele, ebben az esetben nincs mitől tartania. Arról nem is beszélve, hogy baráti köréből van az illető.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Ez az időszak lendületesnek, szentimentálisnak és ugyanakkor sikerekkel, kihívásokkal telinek, vagyis sokszínűnek mutatkozik. Talán ezért sem ártana jobban ügyelnie arra, nagy igyekezetében nehogy ismét túlhajszolja magát.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Munkahelyén elért sikerek jó hatással vannak magánéletére is. Ugyanis olyan munkát végez, amit szeret és sikeres benne. Ezért a hosszú, fárasztó nap után is boldogan tér haza, s előre örül a kedvesével eltöltendő kellemes estének.

Bak (XII. 22.–I. 20.) Bak l sorral több

Sajnos, anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy hosszabb időre mehessen szabadságra, de azt a keveset, amit munkahelyén kívül tölthet, jól becsülje meg! Egyhamar úgysem lesz rá lehetősége! Ráadásul nem a pénz, hanem a felgyülemlett munka miatt, melyeket határidőre kell teljesíteni.

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Munkahelyén remekül indulnak a dolgok, de váratlanul, szinte a semmiből olyan vita, konfliktushelyzet alakulhat ki, amely nemcsak feszültté teheti kollégáival a kapcsolatát, de kérdésessé válhat, sikerül-e ismét egyensúlyba kerülnie környezetével.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Már annyira unja a szingli életet és az egyedüllétet – ami érthető –, hogy félő, nem a megérzéseire fog hallgatni s megtörténhet, hogy fejjel megy a falnak és kapható lesz akár egy egyéjszakás kalandra is.