És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre

A mérleg lassan kitalálhatná, hová utazna szabadságra. A halak ne mondjon le eredeti terveiről. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Egyetlen célja van, mégpedig a siker, a karrier. Ha továbbra is ekkora önbizalommal, kitartással és erővel veti bele magát a munkába, hamarosan célba érhet. Az uralkodó hajlamát fogja vissza, nem kell eltúlozni a dolgot.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ön egy okos, ravasz és energikus személy, akire párja építhet és minden körülmény között számíthat. Bár úgy érzi, kedvese néha elnyomja önt, de ebből nem kell problémát csinálnia, mert utólag sikerül megbeszélniük a félreértéseket.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Ha azt mondja, szerelmes valakibe, az úgy is van. Érzelmei komolyak, soha nem élcelődne velük. Ez terveire is érvényes. Ugyanis, amit eltervez, megálmodik, azt minden körülmény között igyekszik megvalósítani, s legtöbbször sikerül is!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Abban az esetben tudna együttdolgozni munkatársaival, ha hajlandóak lennének elfogadni, hogy ön irányítja a munkát, elvégre az ön projektjén dolgoznak. Ezt úgy tudja hatékonyan megoldani, ha őszintén elmondja nekik is a helyzetet.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ha válságba kerülne a kapcsolatuk, képtelenek lennének egymásnak segíteni. Ugyanis néhány légyott még nem képes összetartani egy egész életre a kapcsolatot, viszont nagyszerű szeretői viszonyt eredményezhet!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Anyagi helyzete nem a legjobb, sőt, mondhatni, nagyon rossz. Ha így folytatja, napokon belül csődöt mondhat, s ezt még barátai sem tudják megakadályozni, hacsak nem hoz néhány drasztikus spórolási döntést.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Itt az ideje megbeszélniük, hogy merre, hova utazzanak szabadságra. Ha van gyerek, akkor őt is vonják be a tervezésbe, nehogy később problémák legyenek belőle. Viszont, ha van állandó helyük, akkor már csak időpontot kell egyeztetniük.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Remek társa lehet, akit nemrég ismert meg, főleg, ha sikerül őt meggyőznie arról, hogy együtt is képesek nagy kalandokra, ahhoz nincs szükségük külső segítségre. Ha az ön kedvéért lemond a flörtölésről, akkor remek, családdal törődő társa lehet.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Sikerül megadnia párjának azt a nyugalmat és békességet, biztos családi hátteret, amire sikeres munkájához szüksége van. Ezáltal kedvese is szabadnak érzi magát a kapcsolatukban és sokkal kiegyensúlyozottabbá válhat.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Egyre gyakrabban mondják ismerősei a szemébe, hogy túlságosan követelődző, és nem hajlandó kompromisszumot kötni. Pedig jó lenne, ha elgondolkodna ezen és jobban odafigyelne a dolgokra, mert hiába van jó üzleti érzékkel megáldva, ha a végén senki se óhajt üzletet kötni önnel. Egy kis önkritika nem árthat!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Éppen ideje lenne, ha lassítana és lazítana. Mivel jelenleg nincs határidős munkája, így szakíthatna erre is időt. Használja ki ezt a kevés szabadidejét, hogy feltöltődjön energiával, mert hamarosan nagy szüksége lehet rá!

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ne mondjon le eredeti ötleteiről, terveiről csak azért, mert hirtelen valami más is az eszébe jutott, s amiről azt gondolja, hogy azzal sikeresebb lehet. Különben is, először fejezzen be minden munkát, csak így kerülheti el a konfliktust főnökével.