És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre

A kos nem rejtegetheti tovább, amit eddig. A skorpió vonzza a pénzt. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Valamit, amit már jó ideje rejteget környezete, s talán még önmaga elől is, ideje lesz megmutatnia. Főleg, ha egy ritka adottságról van szó, akkor elkezdhetné tudatosan használni, mert csak így hozhat hasznot valamennyiüknek.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Remekebbnél remekebb ötleteivel, elképzeléseivel jobbá, élhetőbbé teheti mások életét is, ezért nem szabad eltitkolnia, magában tartania. Próbálják együtt megvalósítani, akkor mindenki egyformán részesülhetne nemcsak az anyagi, de érzelmi hasznából is.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Úgy lesz képes új kapcsolatokba belevágni és kezdeményezni, valamint csak akkor fogja magát jobban érezni, ha a régieket, az érzelemszegényeket lezárja, elengedi. Ön is tudja, hogy ez az egyetlen helyes út, hát tegye azt!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Ez az időszak bizonyos szempontból komolytalanabb, de ugyanakkor felelősségteljesebb is lehet. Úgy érzi, a komolyság nem önnek való, s igyekszik lazább, életvidámabb lenni. De ne görcsből és erőből tegye!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Családjával, munkájával kapcsolatban számos nehéz döntést kell hoznia, melyek komoly változásokat idézhetnek elő a környezetében lévők életében is. Ideje felkészülni a költözésre, esetleg egy házfelújításra, vagy házvásárlásra.

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Ezt az időszakot a kényeztetés jellemezheti, arról nem is beszélve, hogy Fortuna is ön mellé állhat, s egy csomó terve sikerülhet. Lehet számos olyan elképzelése, melyeket jóval könnyebben meg fog tudni valósítani, mint korábban gondolta volna.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Sokkal jobban használhatná kreativitását munkája során, mert akkor nem görcsölne annyira és a feladatait is sikeresebben és gyorsabban elvégezhetné. Ez egy remek alkalom lehet arra, hogy igazi szülővé válhasson.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Mágnesként vonzza a pénzt, így anyagiakban nem lesz hiánya, épp ellenkezőleg, szerencsésnek mondhatja és érezheti magát. Az anyagi siker mellé a szerelmi élete is rendeződhet, sőt nagyságrendekkel nagyobb javulásra számíthat.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Végre hasznosíthatná mindazt a tudását, amivel rendelkezik, amit hosszú évek során sikerült megszereznie kemény és kitartó munkával. Csak így tudja kamatoztatni, pénzre váltani, amire most nagy szüksége is lenne.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Nem kell aggódnia, mert olyan új ajtók nyílhatnak meg ön előtt, amelyek a későbbiekben érdekes kapcsolatokban eredményezhetnek, s melyek főleg karrierjét segíthetik nagyban elő. Számtalan remek ötlete lehet munkájával kapcsolatban, de ne kövesse el azt a hibát, hogy megtartja őket magának!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Várja a siker, a hírnév, de keményen meg kell dolgoznia érte. Élete olyan fordulóponthoz érkezhet, amikor teljesülhet három régi kívánsága. Ennek nagy hatása lehet lelki fejlődésére. Lelkileg és érzelmileg erősebb, magabiztosabb lehet.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ez a remény időszaka. Végre megérik önben az elhatározás, hogy megvalósítsa álmait. Most vagy soha! Nem támaszt semminemű kompromisszumot, mert érzi, egyedül is menni fog. Akkor se csüggedjen, ha most mégsem! Legközelebb sikerülni fog!