És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára

A szűz élete átszervezésre vár. A halak mindenkit elbűvöl. 

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Olyan változásra számíthat otthonában és magánéletében, amitől jókedvre derül és boldogabbnak érezheti magát. Viszont, ha volán mögé ül, legyen óvatos, vigyázzon magára, mert baleset- és sérülésveszély fenyegeti.

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Jelentős sikereket érhet el munkája során. Még azokat a feladatokat is sikerül elvégeznie, amelyekhez eddig sem ereje, sem kedve nem volt. Külföldi szolgálati útra készül, amely nemcsak hogy sikeres lehet, de jól is érezheti magát.

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Munkahelyén kisebb probléma merülhet fel, de várjon egy kicsit. Az idő most önnek dolgozik. Később szinte maguktól megoldódnak a gondok és senki sem sértődik meg. Sőt, a munkatársi kapcsolatok megerősödhetnek.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Párkapcsolatát illetően az utóbbi időben gyakoriak a súrlódások, szinte egymást érik az olyan helyzetek, amelyekkel nehezen vagy nem is tud megbirkózni. Ha úgy érzi, ez már tűrhetetlen és nem tolerálható, vessen véget az egésznek!

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ha gyermekéről vagy a szerelméről van szó, teljesen el van varázsolva. Még álmában is körülöttük forog az élete. Pedig ideje lenne lazítani a köteléken és csemetéjét útjára engedni. Hadd élje ő is a saját életét!

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Különböző okok miatt kénytelen átszervezni az életét, s ha eddig kényelmesen és nyugalomban élt, azt a későbbiekben már nem mondhatja el. Ennek ellenére nem aggódik, mert minden a vágyai és kedve szerint alakul.

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Érzi, hogy hamarosan több lesz a szabadsága, mint eddig. Éppen ezért már most át kellene gondolnia, hogy mi mindentől és ki mindenkitől szeretne függetlenedni. Már csak azért is, hogy felkészülhessen a velük való őszinte beszélgetésre.

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Az utóbbi időben mintha lelassult volna, ami nem jelent problémát, mivel így jobban tud a fontos dolgokra összpontosítani és az anyagiakat is ellenőrizni. Ez mindaddig helyénvaló, amíg fukarrá nem válik.

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Megnyugodhat, mivel hamarosan kiderül, kire számíthat a munkahelyén, kinek a bizalmát élvezi. Bármennyi feladat is vár önre, a hétvégén mindenképpen engedje el magát, kapcsolódjon ki, különben le fog robbanni.

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Érdemes lenne megállnia és beszívni a tavasz illatát. Az állandó rohanás közepette észre sem veszi, hogy hamarosan itt a nyár, s a szabadságok tervezése még szóba sem került. Pedig itt az ideje, hogy megszervezzék, különben lemaradhatnak minden remek helyről. Bár, ha túrázni készülnek, oda szinte bármikor mehetnek!

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Kínosan érzi magát, mert egy kollégája azt hiszi, önnél van az az információ, amire neki szüksége van. Egész nap nem dolgozik, mert önt faggatja. Már rég megmondta volna neki, ha tudná, hogy mi az.

Halak (II. 20.–III. 20.)

Hihetetlen könnyedséggel képes bármilyen társaságban jó benyomást kelteni, elbűvölően viselkedni és remek hangulatot teremteni. Pontosan tudja, mit mondjon a másiknak, hogy fél perc alatt levegye a lábáról. Így még sokra viheti!